skip to Main Content

Bouwplaatsinspectie

Om hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen en helemaal WKB-proof te zijn, voert HOUT100% vier controles uit verspreid over het gehele bouwproces. Eén daarvan is de bouwplaatsinspectie. Een onafhankelijke inspecteur, ingehuurd door HOUT100%, komt op de bouw kijken of de verwerkingsvoorschriften van de HOUT100%-aangeslotene worden nageleefd. Punten die in deze inspectie worden meegenomen zijn onder meer: de opslag op de bouwplaats, het transport, het functioneren van beweegbare delen, de bescherming van het product, het plaatsen van glas en de eindafwerking. Deze inspectie vindt steekproefsgewijs plaats.

In de bovenstaande video lopen we mee tijdens een bouwplaatsinspectie gedaan door de onafhankelijke inspecteur Remko van Galen. Tijdens de inspectie controleert hij of de houten kozijnen op een correcte manier worden verwerkt. Bij aankomst meldt hij zich bij de uitvoerder. Samen wordt er gekeken naar de bouwtekening en verwerkingsvoorschriften. Daarna is het tijd om de bouw op te gaan.

Aan de hand van een lijst worden alle controlepunten bekeken. Deze punten worden digitaal opgenomen, zodat ze later inzichtelijk zijn op de site van HOUT100%.

Zoek een HOUT100% leverancier >>

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.