KWALITEIT, DUURZAAMHEID EN ZEKERHEID

HOUT100%

 

Zeker met HET HOUT100%-LABEL

Kies voor riscobeheersing en dossiervorming 

Sinds onze oprichting, meer dan 40 jaar geleden, hebben we ons ingezet om de houtindustrie transparanter en verantwoordelijker te maken. Een product met het HOUT100%-zekerheidslabel is altijd uit duurzaam hout vervaardigd en van de hoogste kwaliteit. Om dit te bewijzen voeren we strenge controles uit, die inzichtelijk zijn en te gebruiken voor dossiervorming. 

Meer controle staat gelijk aan minder risico en dus ook minder faalkosten. Kies dus altijd voor een timmerfabriek met het HOUT100%-label. Want alleen dan ben je zeker van kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid.

Bewuste keuzes

Onze duurzame missie

Onze missie is tweeledig. Ten eerste willen we zowel professionele afnemers als consumenten helpen om bewuste keuzes te maken bij het kopen van houten gevelelementen. Door te kiezen voor producten met het HOUT100%-keurmerk, kunnen ze erop vertrouwen dat ze een product kopen dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook bijdraagt aan het behoud van onze bossen.

Daarnaast willen wij bedrijven in de bouwsector aanmoedigen en ondersteunen om duurzame keuzes te maken voor bijvoorbeeld duurzame houten producten die bijdragen aan een goed klimaat.

Meer dan een keurmerk

Het HOUT100%-keurmerk is meer dan alleen naampje. Het is een belofte aan onze planeet en toekomstige generaties dat we er alles aan doen om de bossen van de wereld te beschermen. Sterker nog: als het aan ons ligt komen er nog veel meer bossen bij.

Doe mee aan onze missie en laten we samen werken aan een duurzamer toekomst voor de houtindustrie.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.