Houten kozijnen zijn
de natuurlijke keuze voor onderhoudsbedrijven

Voor onderhoudsbedrijven die de lat hoger leggen in efficiëntie en klanttevredenheid, veranderen houten kozijnen de spelregels. Dankzij de hoge kwaliteit van moderne houten kozijnen is schilderwerk aanzienlijk minder vaak nodig, wat een algemeen misverstand in de branche wegneemt. Dit, gecombineerd met de unieke bouwplaatsinspecties en opleverchecks van HOUT100%-bedrijven, waarborgt een langdurige prestatie en minimaliseert de behoefte aan onderhoud.

Hoge kwaliteit = minder onderhoud

De hoge kwaliteit van moderne houten kozijnen betekent dat onderhoudsbedrijven minder tijd en middelen hoeven te besteden aan routineonderhoud. Deze kozijnen van nu zijn ontworpen om de elementen te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor elke omgeving en bouwstijl. Het resultaat is een aanzienlijke vermindering van de Total Cost of Ownership (TCO) voor projecteigenaren, zonder in te leveren op esthetiek of duurzaamheid.

Niels Lutke Schipholt: ‘Houten kozijnen zijn bij de perfecte match zeker 15 jaar onderhoudsvrij’

Er zijn veel hardnekkige vooroordelen over het onderhouden van houten kozijnen. ‘Steeds weer die schilder laten komen kost toch ontzettend veel geld?’ Maar hoe zit het nou echt? Wij spraken Niels Lutke Schipholt, project manager coatings bij SHR, over het onderhouden van houten kozijnen. Lutke Schipholt is een ware verfexpert en weet alles van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van coatings.

Kiezen voor HOUT100%

Door te kiezen voor houten kozijnen van een HOUT100%-bedrijf, kies je voor een product dat duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek combineert. Ons keurmerk staat garant voor hout van de hoogste kwaliteit, geproduceerd met respect voor de natuur.

Houten kozijnen zijn niet alleen een keuze voor vandaag, maar een investering in morgen. Ze bieden een duurzame oplossing die esthetisch aantrekkelijk is en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere toekomst.

Maak een afspraak met Eric Kouters

HOUT100% erkent de cruciale rol van onderhoudsbedrijven in het waarborgen van de levensduur en prestaties van bouwprojecten. Onze benadering is gericht op het ondersteunen van deze bedrijven met producten die hun werk vereenvoudigen en hun diensten verbeteren. Door samen te werken, kunnen we de onderhoudssector transformeren, de klanttevredenheid verhogen en bijdragen aan de duurzaamheidsdoelen van onze gemeenschap.

Wil je meer weten over de vele voordelen van houten kozijnen? Neem contact met ons op om samen te werken aan een duurzame toekomst. Onze directeur Eric Kouters vertelt je graag meer. Plan snel een vrijblijvend gesprek in.

Blog en nieuws van HOUT100%

Hout of kunststof kozijnen

Wat zijn de voor en nadelen van houten versus kunststof kozijnen? U wilt dat kozijnen perfect passen bij het karakter van uw woning. U hebt daarbij keuze uit verschillende materiaalsoorten met ieder eigen voors en tegens. We vergelijken hier houten...

Lees meer

EU neemt wet aan tegen ontbossing

Het wordt in de Europese Unie verboden om producten in te voeren die bijdragen aan ontbossing. Het Europees Parlement en de lidstaten hebben daar gisteren een voorlopig akkoord over bereikt. Het verbod geldt voor hout, maar ook voor producten als cacao, soja en...

Lees meer

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.