Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek is strategisch partner voor de vastgoedonderhoudsbranche. Al meer dan 135 jaar werken we aan ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen op maat. Als logische aanvulling bieden we panelen, dakkapellen, hsb-wanden, bergingen en glas aan. Alles vanuit één loket: van advies tot en met nazorg.

Over Verweij Houttechniek, strategisch partner voor de vastgoedonderhoudsbranche
Al meer dan 135 jaar werken we aan ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen op maat voor de vastgoedonderhoudsbranche. Als logische aanvulling bieden we panelen, dakkapellen, hsb-wanden, bergingen en glas aan. Alles vanuit één loket: van advies tot en met nazorg. Als gevestigd familiebedrijf doen we dit met een hecht team van medewerkers, in nauwe samenwerking met ketenpartners. We werken zorgvuldig en doordacht en communiceren helder en oprecht.

Vanuit onze vestigingen in Woerden en Drachten bedienen we zakelijke klanten in heel Nederland. Wij voeren een breed portfolio kwaliteitsproducten die we in één vloeiend proces inmeten, ontwerpen, produceren en monteren. De natuurlijke voordelen van hout laten we hierbij maximaal tot hun recht komen. Als strategisch partner werken we continu aan renovatie-oplossingen die mens, milieu en maatschappij verder brengen. Zodat we samen de eindgebruiker zo goed mogelijk van dienst zijn. Tevreden bewoners in een duurzame wereld - daar gaan we voor!

Extra informatie

Adres

Barwoutswaarder 97
3449 HL Woerden

Contact

T. 0348 688 282

Online

E. info@verweij-ht.nl
W. http://www.verweij-ht.nl

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.