Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen

Contact:
info@vandersteeg.nl
038 385 4288
www.vandersteeg.nl

Adres:
Sasdijk 1
8281 BM Genemuiden

Artikelnummer: 84739b1d4caa Categorie: Tags: , , ,

Over Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen
Als bouwbedrijf ontwikkelen en bouwen we unieke projecten. Van projectmatige woningbouw tot zorgbouw. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, zoals overheden, woningcorporaties en zorginstellingen. De doelgroep – denk aan starters, gezinnen, doorstromers en senioren – staat daarbij centraal en als bouwbedrijf vervullen we een spilfunctie in het volledige traject. Van het plan tot en met de complete ontwikkeling en realisatie. Eén partner voor het totale bouwtraject. Want daarin ligt onze kracht: niet alleen meedenken, maar ook doen. Dat maakt ons bijzonder. Al 100 jaar.

Persoonlijk

Onze organisatie kenmerkt zich door een kleinschalige aanpak en korte lijnen. Vanuit onze thuisbasis in Genemuiden zetten we de lijnen uit, bereiden we de werkzaamheden voor en hebben we direct contact met kopers. Dat doen we met een team van veelzijdige specialisten. Medewerkers die uitblinken in hun vakgebied en niet vastklampen aan één expertise. Zo heeft iedere opdrachtgever en elke klant zijn eigen aanspreekpunt binnen Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen. En dat maakt onze werkwijze bijzonder persoonlijk.

Flexibel

In de praktijk blijkt dat onze kracht ligt in onze flexibiliteit. We nemen uw zorgen uit handen. En daarin gaan we ver. Als partner denken we met u mee en spelen we in op specifieke wensen. En de afspraken die we maken, komen we na. Zonder addertjes onder het gras. Dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen we continu inspelen op hedendaagse ontwikkelingen. Zo toveren we ieder plan om tot een succesvol project.

Duurzaam

Voor Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen gaat duurzaam bouwen verder dan alleen milieuvriendelijk bouwen. Duurzaam bouwen staat bij ons ook voor efficiency in plattegronden en indelingen van woningen, wooncomfort en – heel belangrijk – een goede prijs-kwaliteitverhouding. Want ook dát is duurzaam. Bijzonder ontwikkelen en bouwen houdt volgens ons in dat het totaalplaatje moet kloppen. En dat een woning of complex waarde heeft en behoudt. Nu en in de toekomst.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.