Van den Oudenrijn B.V.

Contact:
info@vandenoudenrijn.nl
0172 612 679
www.vandenoudenrijn.nl

Adres:
Klipperaak 2
2411 ND Bodegraven

Over Van den Oudenrijn
TimmerSelekt Van den Oudenrijn levert een breed pakket aan hoogwaardig timmerwerk, variërend van het plaatsen, leveren en beglazen tot het aflakken van kozijnen. Met onze kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten met SGT-garantie, KOMO- en zowel met FSC® certificaten als zonder deze keurmerken, bieden wij onze klanten de hoogste standaarden en zekerheden.

Kozijnen en hsb

Onze timmerfabriek levert en plaatst alle mogelijke kozijnen en HSB. Zo leveren wij zelfontwikkelde binnenkozijnen zonder glaslatten, top swing ramen, kozijnen met triple glas, kozijnen uitgevoerd in Accoya, kozijnen in draai-, draaikiep- uitvoering, alle typen deuren en innovatieve (ventilatie) onderdorpels. Uiteraard alles geleverd met uitgebreide garantie.

Zekerheden

Van den Oudenrijn levert en plaatst 90% van zijn werk volgens de concepten III /HOUT100% 3-sterren zekerheidslabel. Dit HOUT100% 3-sterrenlabel staat voor een zekerheidstermijn van 12 jaar volgens de bepalingen van het HOUT100%-zekerheidsreglement. Om de hoogwaardige kwaliteit te borgen kan steekproefsgewijs door een onafhankelijk expert op de bouwplaats een inspectie worden uitgevoerd in opdracht van HOUT100%. Hieruit volgt een rapportage met eventuele actiepunten voor aannemer of timmerfabriek.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.