Timmerfabriek Neede B.V.

Timmerfabriek Neede is opgericht eind jaren ’70 en inmiddels uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf met kennis en passie voor het vak. Onze vakmensen zijn gedreven en continue op zoek om onze producten en ons proces beter te maken.

Over Timmerfabriek Neede B.V.
Timmerfabriek Neede is opgericht eind jaren ’70 en inmiddels uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf met kennis en passie voor het vak. Onze vakmensen zijn gedreven en continue op zoek om onze producten en ons proces beter te maken.

Onze manier van werken kenmerkt zich door gedrevenheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Door de kennis van onze mensen te bundelen komen wij tot innovaties die ons helpen ons product en ons proces continue te verbeteren.

Kozijnen

Timmerfabriek Neede maakt uitsluitend kozijnen van duurzaam geproduceerd hout. Wij bieden exclusieve en geavanceerde constructies op maat. Een kozijn dat gebaseerd is op optimale prestaties op het gebied van exploitatie, wooncomfort en milieu. Als we kijken over een periode van 50 jaar dan is een houten kozijn simpelweg de beste optie. Als specialist kunnen wij u helpen in het maken van de juiste keuzes. Timmerfabriek Neede is hierbij inmiddels volledig ingericht op het werken in 3D met BIM (Bouw Informatie Model).

Deuren

Timmerfabriek Neede was begin jaren 80 de eerste timmerfabriek in Nederland die haar eigen houten deuren ging produceren. Grip op kwaliteit en logistiek vormden de basis voor deze keuze. De door ons geproduceerde deuren worden in de fabriek afgemonteerd en ingehangen. Indien gewenst kunnen wij ook een wisseldeur toepassen en de afgelakte deur op de bouwplaats voor u afhangen.

Prefab gevelelementen

Het liefst koopt u de kozijnen, ramen, deuren en prefab gevelelementen op één vertrouwt adres. U versnelt daarmee uw inkoopproces, maar zeker ook de logistieke uitvoering van uw project. Daarnaast weet u zeker dat alle gevel- en wandelementen perfect op elkaar zijn afgestemd. Met onze HSB-elementen hebben wij prima oplossingen voor hoge RC-waardes en een uitstekende lucht- en kierdichting.

Service en garantie

Als expert op het gebied van kozijnen en binnenspouwbladen proberen wij onze klanten zoveel mogelijk in het voortraject te voorzien van advies op maat. Door inbreng van onze kennis kunnen wij faalkosten voorkomen en de levensduur van onze producten verlengen. Timmerfabriek Neede is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie en bij Stichting Garantiefonds voor Timmerwerk. Indien u kiest voor onze opleverservice dan zorgen wij dat voor oplevering alle ramen en deuren nog eens nauwkeurig worden afgesteld en alles nog eens extra wordt gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van perfect eindproduct.

Milieu en omgeving

Hout is een hernieuwbare grondstof die CO2 vastlegt. Het gebruik draagt bij aan het terugdringen van klimaatveranderingen. Het toepassen van aantoonbaar duurzaam hout garandeert het behoud van bossen over de hele wereld. Wij kopen uitsluitend duurzaam geproduceerd hout met FSC of PEFC keurmerk. Timmerfabriek Neede is voor beide keurmerken gecertificeerd. U beslist zelf welk keurmerk uw voorkeur heeft.

Extra informatie

Adres

G.L. Rutgersweg 1
7161 PC Neede

Contact

T. 0545 293 262

Online

E. info@timmerfabriekneede.nl
W. http://www.timmerfabriekneede.nl

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.