Timmerfabriek Koekoek B.V.

Contact:
info@timmerfabriek-koekoek.nl
0522 473 135
www.timmerfabriek-koekoek.nl

Adres:
Meppelerweg 36c
7963 RX Ruinen

Over Timmerfabriek Koekoek B.V.
Een huis is een kostbaar bezit, waar men alle dagen optimaal van wil genieten. Vandaag of morgen of in de toekomst maakt u plannen voor nieuwbouw of overweegt u een grondige aanpassing van uw huidige leefruimte. Dan is het nu tijd u goed te oriënteren.

Timmerfabriek Koekoek heeft jarenlange ervaring op dit gebied en denkt met u mee. Bij ons staat kwaliteit voorop. Daarom werkt Timmerfabriek Koekoek onder KOMO en zijn wij aangesloten bij de NBVT en garantiefonds.

In onze timmerfabriek maken we kozijnen voor de moderne bouw, zoals o.a. draaikiep kozijnen, draai en klepramen maar ook schuifpuien en vouwwanden in het ’traditionele’ kozijn. Ook maken wij kozijnen voor of volgens monumenten. Wij kunnen tevens ingaan op speciale wensen, want er is zeer veel mogelijk in ons modern opgezette bedrijf.

Verbouw en Nieuwbouw

Doordat wij een modern machine park hebben, kunnen wij ook stuks kozijnen in overleg zeer snel produceren. Dit kan bij een verbouwing zeer gemakkelijk zijn omdat je soms gelijk aan het kozijn toe bent. Maar ook grotere projecten als scholen, hotels en woningen kunnen wij snel en goed produceren. Wij maken offertes snel en compleet met tekening zodat er zo weinig mogelijk misverstanden ontstaan.

Waarom kiezen voor hout

Houten kozijnen zijn duurzaam. Modern, landelijk of klassiek. De sfeer van houten ramen en deuren zijn altijd aan te passen aan uw actuele smaak. En daar waar bij andere materialen dit vaak een heel nieuw gevelelement betekent , is het bij hout mogelijk voor bijvoorbeeld een nieuwe voordeur te kiezen met behoud van het bestaande kozijn . De timmerfabrikant maakt het voor u op maat. En als u terugkomt voor een dakkapel of aanbouw, dan kan die in precies dezelfde stijl worden uitgevoerd.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.