Timmerfabriek Hendriksen B.V.

Contact:
info@tifa-hendriksen.nl
0315 686 698
www.tifa-hendriksen.nl

Adres:
Riezenweg 3
7071 PR Ulft

Over Timmerfabriek Hendriksen B.V.
Onderdeel van de Hendriksen Groep.

Timmerfabriek Hendriksen is onderdeel van de Hendriksen Groep. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, gevelelementen, dakkapellen en vlieringtrappen geproduceerd.
Onze opdrachtgevers zijn bouwondernemingen, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. Onze klanten hechten veel waarde aan betaalbare kwaliteit en goede service. Tevens wordt meer verwacht dan standaard werk.
Met een uitgekiende planning, efficiënte fabrieksindeling en verregaande automatisering produceren wij grote partijen, kleine series of individueel maatwerk. Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken of indien u vragen heeft.

Kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren: Timmerfabriek Hendriksen is uw partner! Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met grote partijen, ook kleine series in steeds afwisselende maten kunnen probleemloos worden vervaardigd. Zowel de toelevering van een halfproduct (concept I) als een meer compleet product (concept II) is mogelijk.
Indien gewenst kunnen kozijnen, ramen en deuren worden voorzien van perfect dekkende voorlaklagen en/of aflaklagen. Daarnaast kunnen wij ook de beglazing en het hang- en sluitwerk verzorgen. Op deze manier beschikt u over een kant-en-klaar product, geleverd op de juiste plaats en tijd!

Aandacht voor mens en milieu vinden wij vanzelfsprekend: 80% van het hout wordt ingekocht met een certificaat van MTCC keurhout en/of FSC®. Tevens gebruiken wij uitsluitend waterdragende verven en lakken. Timmerfabriek Hendriksen beschikt over FSC®- en KOMO certificering (weerstandsklasse 2 voor inbraakwerendheid) en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Timmerwerk.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.