Timmerfabriek De Houtmolen Makkum B.V.

Over Timmerfabriek De Houtmolen Makkum BV
Vakmanschap en ambachten. Het zijn twee pijlers die van oudsher centraal staan in ons mooie dorp. Sinds halverwege de jaren zeventig maakt ons bedrijf standvastig deel uit van de bedrijvigheid in Makkum. Maar ook de voorlopers van De Houtmolen hielden zich meer dan honderdvijfentwintig jaar geleden al bezig met ambachtelijk timmerwerk. Sinds 1996 zitten we met ons huidige bedrijf aan De Houtmolen, de gelijknamige straat in Makkum.

Als houtprofessionals maken we ramen, deuren, kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en speciale prefab elementen van deze prachtige grondstof. Ons kernwoord? Maatwerk! Daarbij is onze werkwijze altijd persoonlijk, waarbij we vooral ook onze kleinschaligheid koesteren. Het zijn allemaal ingrediënten waarmee wij altijd op en top aan uw vraag kunnen voldoen!

Wat We Doen?
De Houtmolen levert machinaal timmerwerk zoals deuren, kozijnen en ramen aan met name aannemers maar ook aan particulieren. Met behulp van het vakmanschap en de jarenlange ervaring van haar medewerkers alsmede het moderne machinepark, is het bedrijf in staat om aan bijna elke wens van de klant te voldoen.

De Houtmolen staat voor Kwaliteit en Flexibiliteit tegen een eerlijke prijs.

Deuren
De Houtmolen maakt graag deuren voor u. Wij zijn gespecialiseerd in een groot scala aan deuren. Denk bijvoorbeeld aan luxe voordeuren, hedendaagse strakke deuren, paneeldeuren en deuren met een authentieke look. Maar ook ku een veelheid aan binnendeuren, met of zonder glas, met of zonder panelen, vlak afgewerkt of met subtiele glaspartijen. Denk hierbij ook aan de industriële look waarbij we een houten deur zo uitvoeren, dat het een stalen deur lijkt.

Ramen
Wat voor ramen hebt u nodig? We denken graag met u mee en leveren een product dat in alle opzichten past. Met hedendaagse technologie meten we ramen perfect in. Vooral bij renovatie van een bestaande project is dit een zeer nauwkeurige meetmethode. We kunnen een diversiteit aan kantel-, kiep- en schuiframen maken. Maar ook maken we van bestaande schuiframen kantelkiepramen. Volgens een uitgekiend ontwerp of volgens een mooie unieke vormgeving.

Kozijnen
Wanneer u kiest voor de kozijnen van De Houtmolen, weet u dat we gaan voor de mooiste en beste oplossing wat betreft uw kozijnen. En daarbij: wat we zeggen, maken we graag waar. Helemaal wanneer het om uitdagende projecten gaat, worden wij enthousiast. Want het nakomen van afspraken maakt immers onderdeel uit van de hoge kwaliteit die wij bieden. Juist omdat kwaliteit en uniciteit zo belangrijk zijn voor u al klant.

Prefab
Wilt u prefab objecten laten bouwen in de ideale omgeving van een timmerfabriek? Wij van De Houtmolen maken zulke projecten graag en goed. In de bouw wordt het principe van prefab steeds vaker gebruikt. Hele binnenwanden, buitenwanden, dakkappellen of andere op- en aanbouwprojecten realiseren wij in het prettige binnenklimaat van onze fabriek. In onze werkplaats hebben we de daarvoor benodigde machinerie voorhanden. Wij maken graag werk van uw prefab project! Met kennis en vakmanschap.

Werken met plezier
Dat we volgens alle gestelde kwaliteitsnormen werken, staat buiten kijf. We zijn KOMO-gecertifieerd en we zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Timmerwerk. Maar kwaliteit leveren bestaat voor ons uit zoveel meer dan volgens regels en certificaten werken. Wij werken met plezier aan onze mooie producten. En dat zie je terug in het eindresultaat.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.