Timmerfabriek Carper B.V.

Contact:
info@carperkozijnen.nl
0226 452 390
www.carperkozijnen.nl

Adres:
Tocht 5
1713 GP Obdam

Artikelnummer: 4850ee107f68 Categorie: Tags: , , ,

Over Timmerfabriek Carper
Timmerfabriek Carper is een begrip in Noord-Holland en ver daarbuiten! Geen wonder, want wij hebben niet alleen een modern machinepark in huis, maar ook het ‘oude ambacht’. Je hebt namelijk allebei nodig om in alle gevallen het beste resultaat te leveren.

Buitenkozijnen, een vak apart

Timmerfabriek Carper maakt buitenkozijnen voor nieuwbouw en renovatie van zeer hoge kwaliteit. Zowel onze nieuwbouw kozijnen als renovatie kozijnen zijn perfect op maat, uitstekend van kwaliteit en scherp geprijsd.

Bij renovatie kozijnen komt daar vaak nog een extra factor bij: het karakter van het betreffende pand. Want de buitenkozijnen kunnen dat karakter maken of breken! Immers hoeveel prachtige gebouwen zijn er niet voorzien van de verkeerde kozijnen? Dat is jammer en hoeft gelukkig niet meer te gebeuren. De buitenkozijnen van Carper passen namelijk naadloos bij het oorspronkelijke karakter van het pand. Uiteraard zijn deze ondertussen wel van deze tijd als het gaat om inbraakwerendheid, isolatie en milieu.

Wij maken werkelijk alle soorten buitenkozijnen, van volledige gevelpui tot valraampje. Wij hebben namelijk niet alleen een modern machinepark in huis, maar ook het ‘oude ambacht’. Door de unieke combinatie van techniek en vakmanschap is voor Timmerfabriek Carper te Noord Holland niets te klein of te groot, te standaard of juist te bijzonder.

Houten deurkozijn: de perfecte entree

Een goed houten deurkozijn moet aan heel wat eisen voldoen. Inbraakwerendheid is één van deze eisen, en wat dacht u van de laagreliefdorpel voor een gemakkelijker doorgang? Timmerfabriek Carper maakt oerdegelijke houten deurkozijnen in elke maat.

Maar daarmee zijn we nog niet aan het eind van de eisen aan een goed eindproduct. Want het oog wil ook wat! Het deurkozijn is namelijk de entree van een huis of een kamer. En daarmee onderdeel van de eerste indruk die u krijgt – of uw gast, dan wel klant. Veel mensen begrijpen dat zo’n visitekaartje wat extra’s mag hebben: het elan van een mooie sierlijst of prachtige authentieke details . Dát is een extra meerwaarde die Carper u kan bieden. U kunt daarbij kiezen voor één van onze standaardbewerkingen. Maar ook voor een heel speciale bewerking door een timmerman.

Welk houten deurkozijn u ook verkiest, timmerfabriek Carper kan het leveren. Want wij hebben niet alleen een hypermodern machinepark in huis, maar ook het ‘oude ambacht’.

Houten raam weer helemaal ‘van nu’

Jarenlang was het houten raam uit de gratie en werden mooie oude gebouwen voorzien van eenvoudige kozijnen met glas. Maar gelukkig komen we daarvan terug en zien we hoe belangrijk de oorspronkelijke houten ramen zijn voor de uitstraling van een pand.

Echter, dat kille enkel glas, die inbraakgevoeligheid en die tocht zijn helemaal niet meer van vandaag! Gelukkig hoeft u niet meer te kiezen tussen ‘authentieke uitstraling’ en ‘moderne comfort en veiligheid’. Een houten raam van Timmerfabriek Carper zorgt namelijk voor de perfecte uitstraling die tegenwoordig weer gekoesterd wordt. Maar ook op elk ander aspect zijn onze houten ramen helemaal ‘van nu’. Veiligheid, isolatie, milieu – u noemt het en wij bieden het.

Naast een modern machinepark, houden we ook het ‘oude ambacht’ in ere. Daarom zijn beiden nodig om in alle gevallen het beste resultaat te leveren. Technische perfectie tegen een scherpe prijs bieden wij door met de allernieuwste machines te werken, bediend door gediplomeerde technici. Maar dat ene bijzondere erkerraampje wordt pas écht mooi door het vakmanschap van onze timmerlieden

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.