Timmerbedrijf Roes

Contact:
info@tifaroes.nl
0315 617 520
www.tifaroes.nl

Adres:
Luimesweg 6
7084 BG Breedenbroek

Artikelnummer: 79effb7891d6 Categorie: Tags: , , ,

Over Timmerbedrijf Roes
Timmerbedrijf Roes levert houten kozijnen, ramen, deuren, hef- en schuifpuien, serres, erkers, luiken etc. voor nieuwbouw, renovatie modern en renovatie volledig in stijl. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen uw project indien gewenst uitvoeren als FSC® (C016391) gecertificeerd.

Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Voor vragen, offertes en speciale wensen kunt U altijd contact met ons opnemen, wij staan U graag te woord.

Wie zijn wij

Na jaren timmermanservaring te hebben opgedaan, startte Theo Roes in 1980 met Timmerbedrijf Th. Roes. In een lege schuur – naast de Breedenbroekse boerderij waar hij woonde – plaatste hij de benodigde machines en ging aan de slag. Nu, ruim 40 jaar later, is er veel veranderd. Er is een grote hal met geavanceerde machines bijgekomen en niet Theo, maar zoon Remko zwaait de scepter. Wat onveranderd is gebleven: de hoge kwaliteit, de Achterhoekse nuchterheid en het streven naar altijd tevreden klanten.

Oog voor detail en duurzaamheid
Wat uw wens ook is, wij kunnen het maken. Onze fabriekshal is uitgerust met de modernste machines en ons deskundige personeel heeft oog voor detail. Ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen uw project indien gewenst uitvoeren als FSC® (C016391) gecertificeerd

Bij Timmerbedrijf Roes leveren we ‘Concept I’- en ‘Concept II’-producten, waardoor u de mate van afwerking zelf kunt kiezen.

Concept I
Halffabrikaat. Het door u bestelde product is voorzien van grondverf. Binnen een half jaar na levering moet u het product zelf voorzien van een voorlak- en aflaklaag.

Concept II
Het door u bestelde product is voorzien van grondverf, een eerste laag voorlak en detailleringen zoals dorpelafdekkers en neuslatten. Het product is tijdens de bouwfase voldoende beschermd. Binnen 18 maanden na levering moet de aflaklaag zijn aangebracht.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.