TIFA Lemele B.V.

Wanneer u naar een gebouw kijkt, ziet u hoe beeldbepalend kozijnen, ramen, deuren en gevelvullende elementen zijn voor het gebouw. Belangrijk hierbij is een letterlijk sluitende oplossing.

Artikelnummer: 55267cc94b84 Categorie: Tags: , , ,

Over TIFA Lemele B.V.
Wanneer u naar een gebouw kijkt, ziet u hoe beeldbepalend kozijnen, ramen, deuren en gevelvullende elementen zijn voor het gebouw. Belangrijk hierbij is een letterlijk sluitende oplossing.

Voor kozijnen, prefab, houtskeletbouw of montage: alle deskundigheid is bij ons in huis. De medewerkers van TIFA Lemele kunnen alle onderdelen vakkundig realiseren. Kortom, altijd een sluitende oplossing!

Houten kozijnen

De houten kozijnen van TIFA Lemele zijn veelzijdig en kunnen aan uw wensen geproduceerd worden. Wilt u landelijk, klassiek of modern? De uitstralingen van houten kozijnen is aan te passen aan uw smaak. Een houten kozijn is een veelzijdig natuurproduct waarop je ontzettend veel maatwerk kunt toepassen. Naast de praktische eigenschappen van houten kozijnen, zorgen houten kozijnen voor een warme uitstraling voor uw woning. Van ontwerp en tekenen tot leveren en plaatsen op de bouw, alle processen kunnen wij uitvoeren. Hierdoor zijn wij in staat om een kwalitatief topproduct af te leveren.

Toegevoegde waarde geeft TIFA Lemele aan zijn kozijnen door veeleisend te zijn op gebied van inbraak- en brandwerendheid, duurzaamheid en functionaliteit. In overleg kunnen wij aan uw wensen voor nieuwbouw of renovatie voldoen, met de mogelijkheden die wij hebben. Wij kunnen dit snel en vakkundig voor u herstellen.

Voordelen houten kozijnen TIFA Lemele:

Inbraak veilig en makkelijk te repareren
Kozijnen zijn recyclebaar
Duurzaam
Kou-, tocht- en geluidwerend
Co2
Passen in elke bouwmethode

Mogelijkheden houten kozijnen bij TIFA Lemele:

Binnendraaiende kozijnen
Buitendraaiende kozijnen
Draaikiepkozijnen
Renovatiekozijnen
Hefschuifpuien
Toogkozijnen
Stelkozijnen
Binnendeurkozijnen
Maatwerk
Kozijnen worden gelakt en beglaasd geleverd

Industriële look met houten kozijnen

Industrieel, stoer en robuust is de trend van nu. Houten (binnendeur)kozijnen passen perfect in deze stijl. Staallook met de warmte van hout. De kozijnen hebben de uitstraling van staal, maar zijn gemaakt van hout. Een modern, industrieel interieur met natuurlijke materialen. Met hout is meer mogelijk dan vaak verondersteld wordt!

TIFA Lemele is aangesloten bij de NBVT, de branchevereniging van de timmerindustrie. Samen kunnen we zoveel met hout doen, want hout is immers dé grondstof van verleden, heden én toekomst! Bekijk hier de mogelijkheden van kozijnen, want hout is zo veelzijdig met oneindige mogelijkheden.

Extra informatie

Adres

Lemelerweg 38-40
8148 PC Lemele

Contact

T. 0572 331 235

Online

E. info@tifa-lemele.nl
W. http://www.tifa-lemele.nl

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.