Jacobs Timmerfabriek B.V.

Contact:
info@jacobstifa.nl
0167 532 418
www.jacobstifa.nl

Adres:
Langeweg 6
4756 AK Kruisland

Artikelnummer: 69a0fa030a9f Categorie: Tags: , , ,

Over Jacobs Timmerfabriek B.V.
Traditioneel is de naam Jacobs Timmerfabriek verbonden met de chalet- en vakantiewoningbouw. Reeds 50 jaar zijn wij daarbij toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hardhouten kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien.

Jacobs kozijnen zijn uitermate geschikt voor recreatieve toepassingen. Maar ook voor woningbouwkozijnen bent u bij Jacobs timmerfabriek bv aan het juiste adres; de warme en sfeervolle uitstraling van hout koppelen wij aan moderne productiemethoden. Met behulp van nieuwe milieuvriendelijke acrylaat laktechnieken bent u jarenlang verzekerd van onderhoudsarm gebruik.

FSC

Jacobs timmerfabriek is aangesloten bij het FSC® chain-of-custody groepscertificaat onder nummer SCS-COC-000652-OQ. Als u voor gecertificeerd hout kiest, steunt u goed beheerde bossen en verantwoorde productie. Vraag naar onze FSC® gecertificeerde producten.

NBVT

Jacobs timmerfabriek bv is tevens aangesloten bij de NBvT (Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie). De NBVT levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout, onder meer door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit voor de leden van de NBvT.

Kozijnen houtbouw

Draaikiepramen
Onze houtbouwkozijnen kunnen uitgerust worden met draaikiepramen in plaats van uitzet- en/of draairamen. De warme uitstraling van onze houten kozijnen in combinatie met het moderne gemak van draaikiepramen zorgen zo voor een uniek product dat u nergens anders zult aantreffen.

De draaikiepramen zijn beschikbaar in alle standaard inbouwmaten die wij gebruiken bij al onze andere uitzet-, draai- en stolpramen. Dit maakt de toepassing van onze draaikiepramen voor u bijzonder gemakkelijk.

Uiteraard zijn al onze kozijnen met de modernste technieken geconstrueerd, zodat u verzekerd bent van jarenlang gebruiksplezier.

Kleurvariatie
Natuurlijk kunt u er bij ons voor kiezen om het raam van een kozijn in een andere kleur te laten spuiten dan het kozijn zelf. Maar het is tevens mogelijk om voor de buitenzijde van de kozijnen/ramen een andere kleur te kiezen dan de kleur van de binnenzijde.

Zo kunt u -afhankelijk van uw interieur- er bijvoorbeeld voor kiezen de binnenzijde van het kozijn en het raam transparant te laten spuiten, terwijl aan de buitenzijde het raam parelwit is en het kozijn dennengroen.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.