Houtindustrie De Hoef B.V.

Contact:
info@de-hoef.nl
033 455 8344
www.de-hoef.nl

Adres:
Computerweg 18
3821 AB Amersfoort

Over Houtindustrie De Hoef B.V.
Al meer dan 35 jaar produceert Houtindustrie De Hoef hoogwaardige kwaliteitskozijnen, ramen en deuren. Wij zijn een onderneming met zeer veel ervaring, ambacht en een hypermodern machinepark. Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en betrouwbare werkwijze. We zijn trots op de service die wij leveren.

Het geeft klanten en opdrachtgevers van Houtindustrie de Hoef het vertrouwen dat zij mede met onze producten en adviezen het beste eindresultaat voor hun klanten kunnen realiseren. Onze jarenlange relatie met tevreden klanten is daarvan het beste bewijs. Houtindustrie de Hoef levert haar producten onder KOMO-keur en HOUT100%.

Onze producten

Kozijnen
Houtindustrie de Hoef maakt houten kozijnen op maat in allerlei vormen en maten, van 1 of enkele stuks tot grote series. Onze ervaren vakmensen leveren graag precies wat u wenst. Wij denken graag met u mee om tot een optimale oplossing te komen. Service staat bij ons voorop.

Deuren
Of het nu om binnendeuren of buitendeuren gaat, Houtindustrie de Hoef maakt veel verschillende houten deuren op maat. De deuren worden voorzien van een grondlaksysteem of een voorlaksysteem. Ook een compleet beglaasd, afgemonteerd eindproduct voorzien van een aflaksysteem behoort bij Houtindustrie de Hoef tot de mogelijkheden.

Ramen
Ramen, deuren en kozijnen bepalen samen voor een belangrijk gedeelte het aanzicht en de uitstraling van een pand. Houtindustrie de Hoef maakt ramen op maat, denk bijvoorbeeld aan naar buiten draaiende of naar binnen draaiende ramen, uitzetramen, schuiframen, draaikiepramen.

Waarom Houtindustrie De Hoef?

• Kwaliteit gebaseerd op meer dan 35 jaar kennis en ervaring.

• Garanties van SGT en KOMO-keurmerk

• Inbraakwering volgens politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Maatwerk voor zowel bedrijven als particulieren

• Gebruik van verantwoord timmerhout (FSC™ ®, MTCC, PEFC).

• Geen minimumgrootte voor orders

• Moderne, deskundige en efficiënte bedrijfsvoering

• Levering in 10 jaar garantie product zekerheid of 10 jaar+ prestatie zekerheid

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.