Houkesloot Toelevering B.V.

Houkesloot Toelevering is toeleverancier van geprefabriceerde bouwmaterialen en is gespecialiseerd in het maken van houten kozijnen, ramen en deuren, houtskeletbouw en prefabbeton.

Over Houkesloot Toelevering B.V.
Houkesloot Toelevering is toeleverancier van geprefabriceerde bouwmaterialen en is gespecialiseerd in het maken van houten kozijnen, ramen en deuren, houtskeletbouw en prefabbeton.

Ook bouwen wij kunststof én aluminium kozijnen in onze prefabelementen in. Om bouwen sneller, goedkoper en beter te maken ontwikkelden wij het Houkesloot Totaalconcept. Daarbij leveren wij prefabelementen, zowel van hout als van beton, voorzien van isolatie, afgelakte kozijnen, tripple glas en deuren.

STIP-Certificaat
Houkesloot geeft om het milieu. Daarom koopt en verkoopt Houkesloot alleen hout uit duurzaam beheerde bossen. Houkesloot heeft hiervoor het STIP-certificaat gekregen. STIP is in het leven geroepen om te bereiken dat uiteindelijk alle hout op de markt voor 100% afkomstig is uit duurzaam beheerd bos.

Duurzaam ondernemen
Het is belangrijk dat wij kunnen leven in een gezonde wereld. Houkesloot maakt zich daar hard voor. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is een verantwoordelijkheid die wij graag met onze opdrachtgevers en partners aangaan. Houkesloot bedenkt oplossingen om de energievraag van een bouw, renovatie of verbouw terug te dringen. Wij produceren zoveel mogelijk duurzaam, gebruiken alleen hout uit duurzaam beheerde bossen en zijn continue bezig met innovaties die het milieu minder belasten.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw blijkt de veiligste en meest schokbestendige bouwconstructie als het gaat om aardbevingen. Maar naast solide is een woning met een houtskelet onderhoudsarm, energiezuinig en flexibel in te delen. Voor zowel gemeenten, aannemers, ontwikkelaars, woningcorporaties als bewoners is het daarom aantrekkelijk om te kiezen voor houtskeletbouw. Houkesloot Toelevering levert geprefabriceerde houtskeletbouw gevels, wanden, vloeren en daken.

Houten kozijnen

In 2007 opende Timmerfabriek Houkesloot in Sneek (Friesland) de deuren van de nieuwe timmerfabriek. In deze fabriek worden houten kozijnen gemaakt. Ook levert Houkesloot deuren en ramen. Allemaal van duurzaam hout en onder geconditioneerde omstandigheden geproduceerd. De deskundige medewerkers werken met CNC-aangestuurde machines. De houten kozijnen en deuren worden in de moderne fabriek voorzien van grondverf en afgelakt in elke gewenste kleur. De houten kozijnen kunnen met (tripple+)beglazing geleverd worden.

Wilt u de houten kozijnen en deuren, geïntegreerd in een prefab houtskeletbouw of betoncasco, voorzien van beglazing op uw bouwplaats geleverd hebben? Ook dat is mogelijk. Houten kozijnen passen perfect in bouwprojecten waarbij energiezuinig en luchtdicht bouwen prioriteit heeft. Houten kozijnen voldoen aan de wetgeving op het gebied van wind- en waterdichtheid. En ze gaan erg lang mee.

Houten kozijnen zijn daarom altijd een slimme keuze!

Extra informatie

Adres

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Contact

T. 0515 238 020

Online

E. verkoop@houkesloot.nl
W. http://www.houkesloot.nl

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.