Harryvan Kozijnen B.V.

Over Harryvan Kozijnen
Wij van Harryvan Kozijnen staan voor een volwaardige, vertrouwelijke en vooruitstrevende samenwerking, zonder dat jij je daarbij hoeft af te vragen of je wel de juiste keuzes maakt. Wij zijn er voor onszelf. Wij zijn er voor onze partners. En wij zijn er voor jou. Want bij een gelijkwaardige samenwerking, zie je de waarde gelijk.

Werkwijze

Wij hebben drie manieren van werken: Doe het zelf, doe het samen of wij doen het.

Doe het zelf
Dit is de snelste manier om zelf aan de slag te gaan met jouw kozijn. Met jouw inzet komen we snel tot een voordelig en hoogwaardig kozijn. Jij neemt de tijd om te bepalen wat voor kozijn je wilt. Daarvoor lever je de aanzichten, afmetingen en aantallen aan, om uiteindelijk zelf te kiezen uit de verschillende aanbiedingen. Wij laten je voor de laagste prijs die we je kunnen geven ons hoogwaardige proces doorlopen. Met inbegrip van onze hoogwaardige partners en materialen. In een heel kort tijdsbestek doorlopen we het proces van offerte naar uitvoering, voor een kozijn met standaard details maar van een zeer hoge kwaliteit.

Doe het samen
Wij laten jou alle mogelijke oplossingen zien voor het gat in de gevel. Daarna maak jij de keuze die het beste bij jou past. Met onze kennis kiezen we de beste oplossing voor jou. Jij levert het bestek, de tekeningen en de plattegronden zonder zelf uit te zoeken wat de exacte afmetingen, aanzichten en aantallen zijn. Als jij het werk krijgt, krijgen wij het ook. Wij besparen jou zoveel mogelijk werk en nemen het risico van je over. Daarbij kijken we of de materialen en prijs in verhouding staan tot de vraag en zijn daarin totaal transparant. Zonder risico, en nagenoeg zonder uw inspanning ben je verzekerd van de beste oplossing waar je zelf in hebt meegedacht. Resultaat? Een beeldbepalend en hoogwaardig kozijn.

Wij doen het
Wij geven op basis van jouw wensen en budget de volledige invulling aan de kozijnen van jouw bouwproject zodat jij zonder enige beperkingen jouw droom kozijn krijgt. Jij geeft jouw commitment en betrekt ons vanaf de tekentafel bij jouw project. Wij trekken tot en met de uitvoering van het traject samen op, want wij zijn pas tevreden als jij het bent. Met onze 100 jaar aan kennis maken wij het onmogelijke mogelijk. Van unieke monsters tot aan de meest bijzondere kozijnen. Samen maken we kozijnen die buiten alle bestaande kaders gaan. Als je iets wilt hebben wat je nog nooit hebt gehad, zul je iets moeten doen wat je nog nooit hebt gedaan. Wij vertalen jouw bijzondere wensen en vraagstukken naar haalbare en unieke oplossingen.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.