De Mors B.V.

Contact:
info@demors.nl
0548 514 885
www.demors.nl

Adres:
Nijverheidsstraat 41
7461 AD Rijssen

Over De Mors
Onze kwaliteitskozijnen zijn het resultaat van continue innovatie. Hout mag dan wel hetzelfde zijn gebleven, maar de verwerking, bewerking en afwerking zijn bij ons nog voortdurend in beweging. Wij zijn continu actief bezig met nieuwe productiemethoden, slimmere technieken en nóg betere kwaliteit om het bouwen voor onze klanten makkelijker te maken.

Leverancier van houten kozijnen

Houten kozijnen zijn karakteristieke elementen die niet alleen de stijl van de woning benadrukken, maar ook de smaak en voorkeur van de bewoner reflecteren. Kozijnen van De Mors zijn kwaliteitskozijnen van hout – ontwikkeld en gemaakt om een leven lang van te genieten. De kozijnen lenen zich niet alleen voor nieuwbouw, maar zijn ook toe te passen tijdens renovaties. Zo heeft u één partner voor alle bouwactiviteiten.

Je kunt bij ons terecht voor binnen kozijnen, buitenkozijnen en voor hout-alu (De Mors Duo) kozijnen. Bij ons ben je verzekerd van leveringssnelheid en eersteklas service. Ons unieke wisseldeursysteem en opleverservice zijn daar slechts twee voorbeelden van.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.