De Jong Kozijnen B.V.

Over De Jong Groep
De Jong Groep is inmiddels al meer dan 80 jaar een begrip in hoogwaardig en duurzaam geveltimmerwerk. Kennis, service en kwaliteit maken ons sterk en de aangewezen partner voor al uw projecten.

Jonka® en De Jong’s Timmerfabriek zijn een begrip in bouwend Nederland. Door de jaren heen zijn ontelbare woningen en bedrijfspanden uitgerust met een Jonka® meterkast of kastenwand en een houten kozijn, prefab spouwblad, scharnierkap of prefab dakkapel van De Jong’s Timmerfabriek. Wij produceren onze producten op 2 locaties en zijn voor alle disciplines KOMO-gecertificeerd.

Kwaliteit en maatwerk

Wij leveren al onze producten onder een door KOMO-gewaarborgde kwaliteit. Het standaard meterkastje of kozijntje bestaat bij ons al lang niet meer. Hoewel wij zoveel mogelijk standaard profielen en profilering hanteren, denken wij altijd mee in de beginfase van een project en kunnen nagenoeg altijd die enen passende oplossing vinden en realiseren.

De Jong Groep, uw topleverancier voor de gehele woning.

De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in HOUTEN buitenkozijnen, deuren, ramen en schuifpuien. Uiteraard produceren wij ook houten binnenkozijnen. De Jong Prefab produceert prefab dak- en gevelelementen, bergingen en kant-en-klare dakkapellen en dakopbouwen. Jonka Kasten produceert (prefab)meterkasten, luxe schuifkasten en zweefdeur-oplossingen. Wij verzorgen niet alleen de engineering, productie en levering, maar kunnen ook de volledige montage en aftimmering van onze producten voor u verzorgen.

De Jong Kozijnen maakt al meer dan 85 jaar houten binnen- en buitenkozijnen in uiteenlopende uitvoeringen en maatvoeringen. Onze ruime ervaring, kennis en moderne machinepark staan garant voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam kozijn. Alle kozijnen worden geproduceerd onder het KOMO® attest met Kwaliteitsverklaring en worden geleverd onder het 10-15jaar kwaliteitskeurmerk HOUT 100%. Nagenoeg al onze buitenkozijnen worden fabrieksmatig afgelakt en beglaasd, wat nog meer zekerheid geeft betreffende kwaliteit en duurzaamheid.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.