Brandhof De Meern B.V.

Contact:
info@brandhofdemeern.nl
030 666 4041
www.brandhofdemeern.nl

Adres:
Damzigt 38
3454 PS De Meern

Over Brandhof De Meern BV
Brandhof De Meern is een toonaangevende familieonderneming gevestigd in het Groene Hart. Met ruim 65 jaar ervaring in de timmer- en interieurbouw, hebben wij een passie voor kwaliteit en duurzaamheid opgebouwd.

Deze waardes vormen onze visie en bieden een stevige basis om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkprojecten in het midden- en hoog segment. Onze service heeft alles te maken met mensen verblijden, door intensief samen te werken met onze klanten. Met onze persoonlijke aanpak behalen wij optimaal resultaat. Hiermee maken we het verschil.

Het beste van twee werelden

Brandhof De Meern is sterk in verschillende branches: ramen – en kozijnenfabricage, interieurbouw, maatwerkproductie, en montagewerkzaamheden. De verschillende divisies vullen elkaar perfect aan. Brandhof De Meern is innovatief, flexibel en houdt van een snelle en eerlijke aanpak. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Of het nu gaat om het snel oplossen van brand- of inbraakschade, renovatie, restauratie of nieuwbouw, wij leveren hoogstaand maatwerk.

Interieur

We creëren met aandacht, gevoel, creativiteit en originaliteit. Of het nu gaat om een aanpassing of een volledig interieur; bij ons is alles mogelijk.

Houtbewerking

Wij leveren producten voor utiliteitsbouw, restauratie, renovatie, nieuwbouw en brand- of inbraakschade. Denk aan kozijnen, ramen, deuren en betimmeringen. Altijd geleverd onder FSC, PEFC en STIP certificaten, zodat wij milieuvriendelijk en maatschappelijk duurzaam ondernemen. Veilig voor u en goed voor uw omgeving.

Kwaliteitsbewaking

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisaties die innovativiteit stimuleren en net als wij milieuvriendelijk werken.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.