Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis B.V.

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten.

Artikelnummer: 5576e025c7a4 Categorieën: , Tags: , , ,

Over Roosdom Tijhuis
Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten.

Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten.

Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

Verantwoorde oplossingen

Roosdom Tijhuis biedt haar klanten maatschappelijk en economisch verantwoorde oplossingen die aansluiten bij hun ambities. Daar zijn we toe in staat doordat we de ervaring en de expertise in huis hebben en zelf de uitvoering in de hand nemen.

Daarnaast blijven we continu aandacht schenken aan de optimalisatie van onze bouwtechnieken en –processen. Dit draagt bij aan de kwalitatief hoogwaardige eindresultaten en goede prijs-kwaliteitverhoudingen.

Onze kenmerken

Onze onderneming is betrokken, betrouwbaar, transparant en vernieuwend. We staan open voor de toepassing van innovatieve technologieën en vernieuwende ideeën.

De Twentse grondslagen van ons bedrijf zijn terug te vinden in de pragmatische, nuchtere manier van denken en doen. We zijn eerlijk en open in ons handelen en spannen ons in om toegankelijk, betrouwbaar en voorspelbaar te zijn voor al onze stakeholders.

Ons team bestaat uit ongeveer 230 medewerkers;
In 2020 verkochten we circa 600 woningen aan particulieren, circa 350 huurwoningen en hadden we een omzet van 175 miljoen euro;
Onze hoofdvestiging, productie en materieeldienst bevinden zich in Rijssen, daarnaast beschikken we een kantoor in Capelle aan den IJssel;
We doen vrijwel alles zelf; van planontwikkeling, architectuur en kopersbegeleiding tot aan de productie van kozijnen en daken en de realisatie op de bouwlocatie;
Roosdom Tijhuis is financieel daadkrachtig, solvabel en in staat om risico’s af te dekken.

Extra informatie

Adres

Jutestraat 8
7461 TR Rijssen

Contact

T. 0548 518 024

Online

E. info@roosdomtijhuis.nl
W. http://www.roosdomtijhuis.nl

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.