Aannemersbedrijf B. De Nijs-Soffers B.V.

Contact:
info@denijssoffers.nl
0164 660 000
www.bouwgroepdenijssoffers.nl

Adres:
Kooiweg 20
4631 SZ Hoogerheide

Artikelnummer: a6cbb34eca00 Categorie: Tags: , , ,

Over Bouwgroep De Nijs – Soffers
Bouwgroep De Nijs – Soffers kenmerkt zich door grote kennis en betrokkenheid van en bij de medewerkers.

De organisatie is gericht op continuïteit, waarbij de bedrijfsomvang dusdanig is dat communicatielijnen kort blijven, medewerkers plezier in hun werk hebben en er voldoende uitdagingen zijn voor iedereen om zich te kunnen ontwikkelen.

Basiswaarden zijn respect voor elkaars werk, open, eerlijk en vooral duidelijk communiceren, “afspraak is afspraak” betekent bij ons: doen wat je zegt. Wij hechten veel waarde aan vaste langdurige relaties met zowel architecten als opdrachtgevers, maar zeker ook met onderaannemers en leveranciers.

Hierdoor zijn wij in staat om actief mee te denken in oplossingen en verbeteringen om samen met u te komen tot een zo optimaal mogelijk eindresultaat. Uiteraard streven we ook naar een voor u zo gunstig mogelijke prijs.

Bouwgroep De Nijs-Soffers biedt zekerheid!

De Nijs – Soffers als partner kiezen bij uw bouwproject betekent kiezen voor zekerheid. Wij zullen er alles aan doen om uw project goed en soepel te laten verlopen. Dit heeft te maken met een duidelijke en open communicatie. Maar ook de behaalde certificaten zullen dit waarborgen.

Onze Expertises

Bouwgroep de Nijs – Soffers is een breed georienteerde allround ontwikkelende aannemer. We realiseren zowel projecten vanuit de eigen ontwikkeling als bouwprojecten in opdracht. Uiteraard behoeft elk gebouw onderhoud, waarin we ook kunnen voorzien. Projecten worden in eigen beheer ontwikkeld, maar samenwerking hebben we hoog in het vaandel staan dus ook wordt er vaak geparticipeerd in (ontwikkel) projecten.

Bouwgroep de Nijs – Soffers heeft in de loop van haar bestaan ruime ervaring opgedaan en een grote expertise opgebouwd op vele terreinen. Al deze expertises komen vaak samen bij de realisatie van onze projecten.

Ontwikkeling
Bouwgroep De Nijs – Soffers is actief op het gebied van projectontwikkeling. We ontwikkelen, al dan niet als (mede) risico dragende partij een grote diversiteit aan projecten. Door onze kennis en kunde van bouw, financiering, wet- en regelgeving te combineren zijn wij in staat deze projecten tot een goed einde te brengen. We doen dit alles vanuit een geloof in samenwerking en vertrouwen, wat de basis vorm van onze successen.

Bouw
Bouwgroep de Nijs – Soffers is actief in vele segmenten van de bouwwereld. Ieder vakgebied vraagt zijn eigen specialisme en kennis welke binnen de bouwgroep ruim aanwezig is. We zijn actief op het gebied van:

Nieuwbouw
Renovatie
Service & Onderhoud
Machinale Houtbewerking
Service & Onderhoud
Bouwgroep De Nijs – Soffers heeft een team onderhouds-specialisten in dienst, die inzetbaar zijn voor (spoedeisende) onderhoudswerkzaamheden en reparaties.

Dienst Vastgoed Defensie (DVD), Robog beheer, Verenigingen Van Eigenaren (VVE’s) zijn enkele opdrachtgevers voor wie wij snel, efficiënt en kostenbewust het dagelijkse onderhoud verzorgen van hun vastgoed. Maar ook particulieren helpen wij graag met hun onderhoudsvraagstuk.

Participatie
Bouwgroep De Nijs – Soffers is in staat om, indien gewenst, projecten over te nemen en / of uit te voeren.

Wij staan open voor elke vorm van participatie binnen uw project. Onze kracht ligt in de no nonsens aanpak, korte lijnen, goede kennis van de markt gecombineerd met een uitvoeringsapparaat dat garant staat voor een (kosten)efficiënte realisatie. Hierdoor zijn we in staat om langdurige samenwerkingen aan te gaan met onze partners en opdrachtgevers.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.