Weekamp Deuren B.V.

Het verhaal van Weekamp begint in 1978 toen de gebroeders Weekamp een allround timmerbedrijf overnamen. In 1985 werd de keuze gemaakt om zich te richten op deuren. Het bedrijf werd omgedoopt tot Weekamp Deuren. Door de betrokken inzet van al onze medewerkers zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van deuren in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dedemsvaart en een verkoopkantoor in Engeland. Daarnaast zijn er productielocaties in Indonesië en Tsjechië.

Over Weekamp Deuren BV
Het verhaal van Weekamp begint in 1978 toen de gebroeders Weekamp een allround timmerbedrijf overnamen. In 1985 werd de keuze gemaakt om zich te richten op deuren. Het bedrijf werd omgedoopt tot Weekamp Deuren. Door de betrokken inzet van al onze medewerkers zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van deuren in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dedemsvaart en een verkoopkantoor in Engeland. Daarnaast zijn er productielocaties in Indonesië en Tsjechië.

Nu, bijna 40 jaar na oprichting, vormen vakmanschap en passie voor het vak nog steeds en misschien wel meer dan ooit onze drive. Wij zijn nog altijd een familiebedrijf waar ruim 700 professionals actief zijn. Samen maken we voor u de allerbeste deur.

Vakmanschap
Vakmanschap en toewijding vormen onze roots! Bij ons werken de allerbeste vakmensen die de puntjes op de i kunnen zetten. Daarnaast beschikken we over de modernste computergestuurde machines. Hierdoor leveren we kwaliteit waar we trots op zijn. Een echte Weekamp voordeur herkent u aan het Weekamp merkteken dat wij aan deze deuren meegeven. Wij stáán voor onze producten.
Veiligheid en comfort
Naast kwaliteit en de mooiste deurmodellen besteden we ook veel aandacht aan veiligheid en comfort. Al onze deuren zijn uitgebreid getest op inbraakveiligheid, duurzaamheid en isolatie.
Alles is mogelijk
Wij produceren uitsluitend in eigen fabrieken. Onze fabrieken zijn ingericht om de deur helemaal volgens uw specifieke woonwensen te maken. Hierdoor is het mogelijk om naast het bestaande assortiment ook bijzondere deuren te maken. Niet alle ruimtes in huis zijn namelijk af te sluiten met een standaard deur. Denk maar eens aan die schuine deur onder de trap of smalle meterkast in de hal: wij maken uw deur exact op maat.

Voor replica’s of deuren volgens eigen ontwerp bent u ook bij Weekamp Deuren aan het goede adres. Met onze maatwerkservice kunnen we bijzondere deurmodellen maken die perfect passen bij uw woning, zoals bijvoorbeeld een oud grachtenpand of jaren dertig woning. Met de Weekamp fabrieks- en montage service maken wij de deuren desgewenst klant-en-klaar voor u in de juiste eindkleur en monteren wij ze in uw woning. U kunt dan optimaal van de Weekamp kwaliteit genieten.

De nieuwste ontwikkelingen
Wij staan bekend als één van de meest innovatieve bedrijven in de deurenbranche. In ons eigen laboratorium ontwikkelen onze productengineers de nieuwste technieken zoals de unieke S-Core® kern voor binnendeuren.

Hierdoor is de binnendeur van Weekamp Deuren verreweg de beste paneelbinnendeur die in Nederland verkrijgbaar is.

Onze TriComfort® deuren kregen het predikaat slimste exterieurproduct van het jaar. Dit is het resultaat van jarenlang ontwikkelen, onderzoeken en testen.

Betrokkenheid
Als familiebedrijf staan wij dichtbij haar klanten. De klant staat centraal, wij denken graag met u mee. Daarom kan de deur helemaal volgens uw wensen worden gemaakt. Bovendien ontzorgen wij u graag door complete producten te leveren met een gegarandeerde kwaliteit. Ook voor nazorg mag u bij ons aankloppen, wij helpen u graag.

Liefde voor het product
Een deur staat voor pure emotie. Veiligheid, geborgenheid en je eigen identiteit. Bovendien kiezen wij bewust voor houten deuren. Hout is CO2, dus milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur. De natuurlijke uitstraling en het warme gevoel van een Weekamp deur maakt van een huis uw ‘thuis’

Binnendeuren, voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren, garagedeuren… Weekamp Deuren inspireert!

Uw eigen woning bouwen of renoveren is een spannend avontuur en tegelijkertijd een leuke uitdaging. Met onze deuren helpen wij u graag uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Weekamp Deuren zijn échte stijlmakers: zo is uw voordeur hét visitekaartje van uw woning en maken binnendeuren uw interieur pas écht compleet. Uiteraard hebben wij ook bijpassende terras- en garagedeuren in ons programma, zodat de door u gekozen stijl tot in de finesses doorgevoerd kan worden.

We hopen met onze website u te kunnen inspireren en u te helpen bij het maken van de keuze van uw deur. Zo kunt u:

online uw eigen deuren samen stellen
wensenlijsten maken
uw dichtsbijzijnde dealer vinden.
Welkom Thuis!

Extra informatie

Adres

Archimedesstraat 10
7701 SG Dedemsvaart

Contact

T. 0523 625 300

Online

E. info@weekampdeuren.nl
W.www.weekampdeuren.nl

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.