Van Heijkop Machinale Timmerwerken B.V.

Contact:
info@machinaletimmerwerken.nl
0418 562 004
www.machinaletimmerwerken.nl

Adres:
De Hoef 12
5311 GH Gameren

Artikelnummer: 3ebdbbab0e65 Categorie: Tags: , , ,

Over Van Heijkop Machinale Timmerwerken B.V.
Wij zijn een kleinschalige timmerfabriek waar de mensen elkaar kennen en normen en waarden hoog in het vaandel staan. Dit in combinatie met de juiste kennis en vakmanschap.

De zakelijke markt kan bij Van Heijkop Machinale Timmerwerken B.V. terecht voor: Kozijnen, ramen en deuren.

Wij hebben het volste vertrouwen in onze diensten. Wij zijn ervan overtuigd dat de hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs zorgt voor tevreden klanten die terugkomen.

Met ruim 25 jaar ervaring in de timmerindustrie kunnen we u met deskundigheid, flexibiliteit en kwaliteit van dienst zijn.

FSC ®-gecertificeerd

Van Heijkop Machinale Timmerwerken B.V. is FSC ®-gecertificeerd. Houtproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Dit gebeurt door onafhankelijke certificeerders.

Hoe meer vraag er is naar FSC-producten, hoe meer hectaren bos volgens de richtlijnen van FSC beheerd zullen gaan worden en hoe meer de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn hiervan zullen profiteren.

Ons COC-nummer: SCS-COC-000652-SZ

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.