Van Daalen Houttechniek B.V.

Contact:
info@vandaalenhouttechniek.nl
030 656 3305
www.vandaalenhouttechniek.nl

Adres:
Schoudermantel 43
3981 AG Bunnik

Over Van Daalen Houttechniek BV
Van Daalen houttechniek is een middelgrote timmerfabriek met vakmanschap en kwaliteit nog hoog in het vaandel. Met behulp van moderne machines produceren we duurzame houten kozijnen. Van een enkel exemplaar tot grote aantallen. We leveren maatwerk voor nieuwbouw, utiliteitsbouw, renovatie en restauratie en HSB-elementen.

Ons bedrijf maakt het verschil voor aannemers, zzp’ers en particulieren. Behalve van een voorlak- en/of aflaklaag kan uw product al in de fabriek worden voorzien van onder meer hang- en sluitwerk, tochtkaders en glas. Ons geveltimmerwerk voldoet standaard aan inbraak-weerstandsklasse 2, Bouwbesluit en Politiekeurmerk Veilig Wonen en heeft het STIP-certificaat, wat inhoudt dat er uitsluitend duurzame grondstoffen en materialen worden verwerkt.

Hi-tech en ouderwets vakmanschap

Van Daalen Houttechniek is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in duurzame houtbewerking, waarbij nieuwe technieken steeds verder worden ontwikkeld en verfijnd en kennis wordt gedeeld met nieuwe collega’s.
Onze werkplaats in Bunnik (Midden-Nederland) is in de loop der jaren uitgegroeid tot een hi-tech fabriekshal met geavanceerde houtbewerkingsmachines en meetapparatuur.

We realiseren ons echter dat, naast technische innovatie, ‘ouderwets’ vakmanschap minstens zo belangrijk is. En dat is wel zo prettig voor de vele aannemers, zzp’ers en particulieren waarvoor we werken. Professionals met verstand van zaken, als het gaat om hout. En alles daaromheen…

Welkom bij Van Daalen Houttechniek!

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.