Timmerfabriek Volendam

Over Timmerfabriek Volendam
Timmerfabriek Volendam is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren. De moderne fabriek is geheel naar de eisen van de tijd voorzien van onder meer een Windowmaster.

De fabriek is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie, is ISO9001-, VCA**- en FSC-gecertificeerd, verwerkt op verantwoorde wijze duurzaam hout (PEFC) en is een officieel Accoya® verwerkingsbedrijf. Timmerfabriek Volendam levert zowel aan grote als kleinere aannemers.

Timmerfabriek Volendam is geen timmerfabriek waarbij een minimum grootte van de opdracht wordt gehanteerd. Onze expertise en uitdaging schuilt in het gedetailleerde voor de enkele stuks en kunnen dit moeiteloos omzetten naar seriematige producties. Het combineren van vakmanschap en vakmatig inzicht in combinatie met de modernste en efficiëntste machines levert altijd een kwalitatief hoogwaardig eindproduct op en daarmee is de kwaliteit ten volle gewaarborgd. Door te werken met de modernste machines kunnen wij u in veel gevallen aangenaam verrassen als u met spoed een of meerdere kozijnen, ramen of deuren nodig heeft.

Timmerfabriek Volendam heeft als doelstelling alleen maar maatschappelijk verantwoord materiaal te verwerken, mede hierdoor zijn wij FSC® gecertificeerd wat ons de mogelijkheid geeft onze producten met een FSC label te leveren, in combinatie met watergedragen verven. Wij als timmerfabriek Volendam houden het bij hout, want alleen hout heeft zich door de eeuwen heen bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn. Hout is in alle stadia van de gebruikerscyclus de beste keuze.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.