Timmerfabriek Ter Harmsel B.V.

Contact:
info@tifaterharmsel.nl
0548 512 123
www.timmerfabriekterharmsel.nl

Adres:
Jutestraat 43-45
7461 TS Rijssen

Artikelnummer: 9ce8ef63ed3a Categorie: Tags: , , ,

Over Timmerfabriek Ter Harmsel B.V.
Compleetheid in houtproducten voor gevel en dak. Dat is de allround basis van timmerfabriek Ter Harmsel. Ervaring met houten kozijnen, prefab daken, hsb elementen, houtskeletbouw, stelkozijnen en aanverwante producten gebundeld bij één partij.

Kozijnen

Ons vakmanschap komt tot uiting bij de productie van kozijnen op maat. Hierbij moeten wij elke uitdaging aan kunnen, dat is ons uitgangspunt. Met altijd als doel een duurzaam eindproduct waar de gebruiker zeer tevreden mee is.

Buitenkozijnen, binnenkozijnen en stelkozijnen van hout

Buitenkozijnen
Deze productgroep omvat een grote variëteit aan kozijn soorten voor toepassingen in de buitengevel. Hieronder vallen o.a. onze deurkozijnen, raamkozijnen, glaskozijnen en schuifpuien. Desgewenst inclusief beglazing, bouwfase-bescherming, concept III afwerking.

Binnenkozijnen
Houten kozijnen voor functionele en/of esthetische interieur toepassingen. Dekkend gegrond of transparant. Te produceren in tal van houtsoorten zoals bijvoorbeeld meranti, grenen, lariks, eiken, essen, beuken.

Stelkozijnen
Een veelal onderschat product maar niet bij timmerfabriek Ter Harmsel. Wij realiseren ons dat een goed stelkozijn de basis is voor een duurzaam en luchtdicht gebouw.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.