Timmerfabriek Groothuis B.V.

Contact:
info@groothuis-tifa.nl
0546 860 261
www.groothuis-tifa.nl

Adres:
Demmersdwarsweg 8
7608 RA Almelo

Over Timmerfabriek Groothuis
Nieuw bouwen of verbouwen? Houten gevelelementen nodig voor één woning of seriematige bouw? Een houten halfproduct of een volledig afgelakt, beglaasd en gemonteerd product inclusief montage en onderhoud? Meedenken in oplossingen en/of een passend advies? Timmerfabriek Groothuis produceert geheel aangepast aan uw wensen een houten gevelelement voor u!

Onze diensten

Bent u van plan om uw woning op te knappen of te verbouwen? Timmerfabriek Groothuis staat u, als opdrachtgever, graag bij om in nieuwbouw of renovatie kwalitatief goed en duurzaam timmerwerk te realiseren.

Wij kunnen u de gewenste houten gevelelementen leveren, maar wij kunnen ze ook voor u plaatsen en (af)monteren. Indien u dat wenst, kunnen we ze zelfs voor langere tijd onderhouden. Timmerfabriek Groothuis maakt graag in overleg met u een product dat past bij al uw eisen en esthetische wensen. Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften, die wij bij onze houten producten leveren, geven u een handvat hoe u zo lang en optimaal mogelijk van uw timmerwerk kunt genieten.

Bent u benieuwd welke houten producten Timmerfabriek Groothuis voor u kan maken? Hieronder vindt u een opsomming van onze producten:

Kozijnen
Ramen
Deuren (zowel binnen- als buitendeuren)
Schuifpuien
Dakkapellen
Trappen
Houten kozijnen: mooi, eerlijk en veilig

Onze houten producten geven u de zekerheid dat de sfeer binnen en de kou, tocht, geluid en ongewenst bezoek buiten blijft. Het is daarnaast ook veilig, comfortabel en gemakkelijk te bedienen. Het houten kozijn heeft een lange levensduur en is gemakkelijk aan te passen aan trends in kleur en eigen smaak, hoe vaak u maar wilt! Een product vervaardigd door Timmerfabriek Groothuis voldoet aan alle eisen waaronder natuurlijk ook de eisen die zijn gesteld in het Bouwbesluit ten aanzien van brandwerendheid en inbraakwerendheid.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.