Timmerfabriek De Mol B.V.

Contact:
timmerfabriek@demol.nl
0113 561 271
www.demol.nl

Adres:
Schouwersweg 104
4451 HT Heinkenszand

Over Timmerfabriek De Mol B.V.
Bij Timmerfabriek De Mol B.V. geloven wij in méér doen. We helpen elkaar, gunnen elkaar iets en staan klaar voor elkaar. Dit kunnen wij doen doordat we simpelweg vakmannen zijn; nuchtere Zeeuwen met interesse, kennis en passie.

Samen zorgen we ervoor dat we u als klant een fijne ervaring kunnen bieden. Op die manier kunt u zich straks weer veilig achter het glas voelen of kunt u genieten van het op maat gemaakte houtwerk. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, zelfs met projecten die anderen niet willen of kunnen maken.

Bij Timmerfabriek De Mol B.V. zijn we er voor alle soorten klanten. Kleine of grote projecten, maar ook alle soorten en maten kozijnen, ramen en deuren. Het maakt niet uit of het gaat om renovatie of nieuwbouw; zolang het van hout is, kunnen we het maken.

Hout

Bij Timmerfabriek De Mol B.V. wordt alleen duurzaam geproduceerd hout toegepast en bewerkt om degelijke kozijnen te creëren. Houten kozijnen hebben niet alleen een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, ze bieden ook een warme uitstraling en zijn van nature isolerend. En ondanks dat houten kozijnen af en toe een likje verf nodig hebben, gaan ze tientallen jaren langer mee dan alternatieve producten. Wij weten het wel… u inmiddels ook?

Kwaliteit

Bij Timmerfabriek De Mol B.V. selecteren we zelf het hout dat we toepassen, gebruiken we hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politie keurmerk Veilig Wonen en gebruiken we uitsluitend hoogwaardige watergedragen verf voor de afwerking en bescherming van onze producten. Onze producten worden geleverd onder de keurmerken KOMO en HOUT 100%. Daarnaast is Timmerfabriek De Mol aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBVT).

Milieu

Hout is een mooi, kleurrijk, warm en milieuvriendelijk product. Het is sterk en duurzaam, en heeft van nature eigen karakteristiek. Wij zijn sinds 1 november 2020 STIP gecertificeerd en gebruiken hierdoor alleen maar duurzaam geproduceerd en gecertificeerd hout. We kunnen tevens ook hout met FSC® inkopen. FSC® is inmiddels erg bekend bij afnemers en consumenten. Timmerfabriek De Mol is daarom ook FSC® gecertificeerd. Deze wereldwijde, onafhankelijke organisatie, zonder winstoogmerk, heeft tien principes voor goed bosbeheer bepaald. Deze principes hebben betrekking op sociale, milieuvriendelijke en economische factoren. Een product dat het STIP en FSC®-keurmerk draagt, is gegarandeerd vervaardigd uit hout afkomstig uit goed beheerd bos.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.