Jöris Timmerwerken B.V.

Contact:
info@joristimmerwerken.eu
0475 404 414
www.joristimmerwerken.eu

Adres:
Schaapweg 28
6063 BA Vlodrop

Over Jöris Timmerwerken B.V.
Wij zijn een vooruitstrevend familiebedrijf, dat al meer dan 25 jaar een goede naam heeft in de timmerindustrie. Jöris Timmerwerken vindt een goede communicatie en transparante omgang met hun opdrachtgevers van groot belang. Ons streven is om door het bundelen van vakkennis tot een eindresultaat te komen waarbij alle betrokken partijen tevreden zijn. Uit onze ervaring blijkt dan ook dat, hoe eerder wij bij een project betrokken worden voor zowel nieuwbouw als renovatie des te groter zijn vaak de kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen.

Onze ideeën gecombineerd met ons vakmanschap willen wij dan ook graag gebruiken om uw project tot een succes te maken. Verder is duurzaamheid een aspect dat bij ons hoog in het vaandel staat, vandaar dat ons uitgangspunt dan ook is om de gevelelementen zoveel mogelijk te produceren en te leveren met het FSC® keurmerk.

In onze zeer moderne fabriek met geavanceerde CNC gestuurde machines produceren wij houten kozijnen, ramen en deuren in opdracht van aannemingsbedrijven, woningcorporaties en particulieren. Alle kozijnen worden gemaakt onder KOMO-certificaat en met verzekerde garantie SGT (Stichting Garantiefonds Timmerwerk).

Onze kwalitatief hoogwaardige producten zijn met name bestemd voor de woningbouw, utiliteitsbouw of voor renovatieprojecten. Of het nu om èèn kozijn/woning gaat of om seriematige bouw, bij ons krijgt ieder project evenveel zorg en aandacht. Alle kozijnen, ramen en deuren beantwoorden aan de hedendaagse eisen wat onderhoud, duurzaamheid, geluid, isolatie, veiligheid en milieu betreft.

Wij zijn dan ook trots op ons personeel, een team van gemotiveerde vakmensen met liefde voor het vak. Wij hebben afgelopen jaren ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen in techniek en trends in het houtvak hetgeen heeft geleidt dat wij zelfs bij enkele opdrachtgevers trusted partner en ketenpartner zijn geworden. Wij durven dan ook te stellen dat wij bijna altijd de wens van onze opdrachtgevers kunnen waarmaken. Wij zijn een modern, flexibel bedrijf, met de reputatie van een zeer betrouwbare partner. Zijn er voor uw specifieke opdracht speciale detailleringen of vormen gewenst, Jöris Timmerwerken B.V. denkt met u mee en vindt een oplossing. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en komen hun afspraken na.

Bewust met hout!

Jöris Timmerwerken fabriceert de gevelelementen zoveel mogelijk van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Dit betekent, dat de ecologische functie van het bos, waaruit het hout afkomstig is, als leefomgeving van planten- en diersoorten behouden blijft. Daarnaast kent verantwoord bosbeheer ook een sociale dimensie. Rechten van betrokken arbeiders of van de inheemse bevolking in de bossen worden gerespecteerd. Verantwoord geproduceerd hout heeft ook economisch gezien een meerwaarde. Verantwoord bosbeheer is belangrijk omdat daarmee een onuitputtelijke, hernieuwbare grondstofbron wordt gecreëerd, biodiversiteit in stand wordt gehouden en klimaatverandering wordt tegen gegaan.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.