Driessens Hout B.V.

Contact:
info@driessens.nl
088 045 4700
www.driessens.nl

Adres:
St. Antoniusstraat 13
6097 ND Heel

Over Driessens BV
Driessens is één bedrijf in geveloplossingen met twee vestigingen in Panheel en Gemert en drie productgroepen in hout-, kunststof- en aluminiumkozijnen. Driessens is gespecialiseerd in het seriematig produceren van kozijnen voor woningen met name in de bestaande woningbouw, maar ook in de nieuwbouw als het gaat om aluminium kozijnen.

Meedenken vanaf het begin

Geveloplossingen die Driessens realiseert bestaan niet alleen uit het leveren en monteren van kozijnen maar ook uit het vroegtijdig meedenken en ontwikkelen van de juiste logistiek, de omgang met bewoners en de financiële haalbaarheid over de gehele exploitatieperiode.
Opdrachtgevers die kiezen voor comfortabel wonen zijn met het 1-2-Driessens concept aan het juiste adres en ervaren Driessens als hun ideale (keten)partner met de toegevoegde waarde voor totaaloplossingen in hun gevelvraagstukken.

Houten kozijnen
Driessens Group BV is specialist in houten kozijnen voor projectmatige bestaande woningbouw van woningbouwcorporaties en vastgoedondernemingen.
Een houten kozijn van Driessens Group B.V. kenmerkt zich door vakmanschap. Dit vakmanschap is herkenbaar door zijn karakteristieke uitstraling, de kwaliteit van het toegepaste hout, de vakkundige detailleringen in combinatie met de moderne productie technieken. Kortom een duurzaam kozijn van hoogstaande kwaliteit in een fraaie vormgeving.

Gerenommeerde leveranciers

De kennis van Driessens in het vervaardigen en monteren van houten kozijnen komt ook tot uiting in een zorgvuldige keuze voor vaste partners en leveranciers.

Met partnersamenwerking kunnen we een constante kwaliteit bieden met de bijbehorende garantie op het product zelf, maar ook op het door Driessens zelf geïnstalleerde product.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.