Over De Lange Houttechniek B.V.
De Lange Houttechniek is gespecialiseerd in het produceren van houten ramen, deuren en kozijnen. Met geavanceerde technieken kunnen wij tevens uitzonderlijke producten realiseren, zoals luxe (voor)deuren, rond- en toogwerk en prefab gevelelementen. Daarnaast is ambachtelijk werk ons vakmanschap, wij renoveren authentieke producten zo goed mogelijk naar de oorspronkelijke staat.

Kozijnen

De Lange Houttechniek fabriceert duurzame en onderhoudsarme kozijnen voor binnen- en buitenlocaties. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit, de vormgeving en de afwerking van onze producten. De keuze voor een geschikt kozijn is afhankelijk van de leeftijd en het karakter van de woning. In het geval van verzakte of beschadigde kozijnen, meten wij de klus in en vervangen het vervolgens met nieuwe passende kozijnen. Wilt u een authentiek kozijn met gedetailleerde profileringen renoveren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Ramen

De Lange Houttechniek vervaardigt ramen in allerlei vormen en maten. Van moderne of klassieke bouw, binnen- of buitenwerk. Wij hebben voor u altijd de juiste oplossing. Onze producten zijn wind- en waterdicht, door een com-binatie van een dubbele kader dichting en het juiste glas, en zijn zodanig ge-produceerd dat ze jarenlang geen onderhoud vergen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de afschildering en beglazing. We kunnen de ramen in onze eigen werkplaats tevens voorzien van hang- en sluitwerk. Wij adviseren u graag wat de meest optimale keuze is voor uw bouwproject.

Deuren

Zoekt u een traditionele houten voordeur? Openslaande tuindeuren? Of wilt u misschien een speciaal ontwerp? De Lange Houttechniek biedt de unieke mogelijkheid om zowat elke deur na te maken, van bijvoorbeeld een foto of een schets. We vertalen dit naar een ontwerp en vervaardigen de deur in eigen beheer. U kunt hierdoor een deur naar eigen smaak laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos; van prachtige sierlijsten en speciale profileringen tot aan standaard of afwijkende maten. Welke deur u ook kiest, al onze deuren voldoen aan de isolatie- en inbraakbeveiligingseisen. Daarnaast kunnen we de deuren inclusief beglazing en afschildering voor u inmeten en afhangen op locatie. Wij voorzien u graag van deskundig advies welke deur het beste past bij uw bouwproject.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.