Timmerfabriek Vermeer B.V.

Timmerfabriek Vermeer is een modern en flexibel bedrijf dat met de tijd meegaat. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het produceren van kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien, ook voor overige machinale timmerwerken kunt u bij ons terecht.

Artikelnummer: 7c0627b1abd9 Categorie: Tags: , , ,

Over Timmerfabriek Vermeer B.V.
Timmerfabriek Vermeer is een modern en flexibel bedrijf dat met de tijd meegaat. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het produceren van kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien, ook voor overige machinale timmerwerken kunt u bij ons terecht.

Doelgroep

Wij richten ons op kleine en grote bouw- en aannemersbedrijven, die korte communicatielijnen op prijs stellen. Particuliere klanten kunnen bij ons uiteraard ook terecht, echter wij beperken ons tot het aanleveren van producten. Het plaatsen en monteren zit niet in ons programma.

Wat wij doen

Het vervaardigen van machinaal timmerwerk voor de luxe bungalows, standaard woningbouw en renovatie. Serie matig werk kunnen wij goed aan dankzij onze ruim opgezette fabriek en snelle routing binnen ons bedrijf.

Maatwerk

Toogkozijnen en andere speciale kozijnen zijn voor ons geen uitzondering in ons productieproces.

Administratie

Een goed kloppende en op orde zijnde administratie is heel belangijk. Hier worden o.a. de volgende werkzaamheden verricht : Calculaties, inkoop, facturatie en overige administratieve werkzaamheden.

Planning

Timmerfabriek Vermeer probeert de levertijden altijd zo kort mogelijk te houden. Onze planning spreekt met de klant een leverweek af, u kunt er dan ook vanuit gaan dat het in die week geleverd wordt.

Ons motto is afspraak = afspraak.

Kijk vooral even op onze site productie en projecten. Als u informatie wilt kunt u natuurlijk even een e-mail sturen via contact.

Productieproces
Werkvoorbereiding

Hier begint het uiterst secuur tekenwerk, tevens worden er machinecodes gemaakt die naar onze moderne cnc-machines worden gestuurd zodat het productieproces foutloos kan verlopen.

Afkorten en schaven

Wij beschikken over een aangestuurde cnc-afkortzaag. Als het hout afgekort is wordt dit automatisch doorgevoerd naar de vierzijdige schaafbank. Hier word het hout glad en recht op de ingegeven eindmaat geschaafd.

Bewerkingscentrum

Wij beschikken over een (Conturex) C.N.C. bewerkingscentrum. Deze machine maakt alle vanuit kantoor ingegeven verbindingen, profileringen, inkrozingen, boringen, enzevoort. Als de onderdelen deze machine verlaten zijn ze klaar om gemonteerd te worden als kozijn, deur of raam.

Inkroosmachine

Voor onze speciale werken hebben wij een Hemag CNC-frees. Hier kunnen de meest uiteenlopende inkrozingen op worden verricht, zoals het maken van meerpuntsinfrezingen in bestaande deuren, of bewerkingen aan overige houtprodukten bijvoorbeeld geprofileerde gootklossen e.d.

Bovenfreesmachine

Ramen en deuren kunnen op deze CNC-freesmachine exact op maat om gefreesd worden.Tevens zijn er nog vele andere bewerkingen op deze machine mogelijk, zoals groeven in frezen in plaatdeuren en het frezen van toogonderdelen.

Monteren

Het monteren/opsluiten van kozijnen, ramen en deuren wordt gedaan op diversen opsluitbanken. De kozijnen worden opgesloten op een gaten bank. De ramen en deuren op een automatische balkenbank.

Product spuiten

Afwerking is bij ons zeer belangrijk, daarom beschikken wij over een moderne ruime spuiterij met diversen airless pompen. De klant kan kiezen uit verschillende concepten en kleuren.

Afmontage

Bij de afmontage worden de laatste handelingen verricht. Zoals het monteren van het hang- en sluitwerk en aanbrengen van eventuele panelen. Dit gebeurt op pneumatische afmontagetafels.

Beglazing

Wij kunnen ook compleet beglaasd afleveren. HR ++ glas, veiligheidsglas en diverse andere opties zijn leverbaar.

Inpakken

Tevens is het mogelijk om kozijnen in folie te verpakken. Om beschadegingen tijdens het bouwproces te voorkomen.

Gereed product

Onze producten die klaar zijn, worden droog en schoon opgeslagen in aparte opslagruimtes.

Transport

Wij maken gebruik van een vast transportbedrijf, welke gespecialiseerd is in het vervoeren van kozijnen, ramen en deuren.

Extra informatie

Adres

De Hooge Hoek 3
3927 GG Renswoude

Contact

T. 0318 571 916

Online

E. info@timmerfabriekvermeer.nl
W. http://www.timmerfabriekvermeer.nl

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.