Timmerfabriek Harmsen B.V.

Contact:
info@timmerfabriekharmsen.nl
035 582 5485
www.timmerfabriekharmsen.nl

Adres:
De Zodde 9
1231 MA Loosdrecht

Artikelnummer: 6a102e8553ee Categorie: Tags: , , ,

Bij Timmerfabriek Harmsen kunnen wij al uw houten maatwerk producten vervaardigen. Van kozijnen, ramen, deuren, trappen, lijstwerk en divers ander timmerwerk. Of u nu een nieuwbouw, renovatie of ander speciaal project heeft wij kunnen u op vrijwel alle vlakken adviseren en van dienst zijn.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden alle producten vervaardigd van de beste kwaliteit hout. In onze eigen spuiterij voorzien wij (indien gewenst) alle producten van minimaal twee lagen grondverf. Het voorzien van inbraak werend hang – en sluitwerk en het afleveren op locatie behoort ook tot de mogelijkheden van Timmerfabriek Harmsen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen voor uw houten maatwerk producten te bespreken. Wij adviseren u graag.

Kozijnen

Timmerfabriek Harmsen maakt houten maatwerk kozijnen. Of u nu een speciale of meer standaard vorm kozijn nodig heeft, een klein of groot aantal, vrijwel alles is bij ons in de Timmerfabriek mogelijk.

Kwaliteit en service
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden alle kozijnen vervaardigd van de beste kwaliteit hout. In onze eigen spuiterij voorzien wij (indien gewenst) alle kozijnen van minimaal twee lagen grondverf. Het voorzien van inbraak werend hang – en sluitwerk en het afleveren op locatie behoort ook tot de mogelijkheden van Timmerfabriek Harmsen.

Ramen

Timmerfabriek Harmsen maakt ook houten maatwerk ramen voor u. Of u nu een vast raam, draairaam of daaikiepraam nodig heeft, een klein of groot aantal, vrijwel alles is bij ons in de Timmerfabriek mogelijk.

Kwaliteit en service
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden alle ramen vervaardigd van de beste kwaliteit hout. In onze eigen spuiterij voorzien wij (indien gewenst) alle ramen van minimaal twee lagen grondverf. Het voorzien van inbraak werend hang – en sluitwerk en het afleveren op locatie behoort ook tot de mogelijkheden van Timmerfabriek Harmsen.

Deuren

Naast openslaande deuren, tussendeuren, garagedeuren of achterdeuren kunnen wij ook een door u ontworpen voordeur vervaardigen. De eerste indruk moet goed zijn en een voordeur geeft de eerste indruk van de woning. Klassiek, modern of landelijk, bij ons is alles mogelijk.

Kwaliteit en service
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden alle deuren vervaardigd van de beste kwaliteit hout. In onze eigen spuiterij voorzien wij (indien gewenst) alle deuren van minimaal twee lagen grondverf. Daarnaast is inbraakgevoeligheid bij deuren ook een belangrijk onderwerp. Wij voorzien u graag van advies voor inbraak werend hang- en sluitwerk. Het afleveren op locatie behoort ook tot de mogelijkheden van Timmerfabriek Harmsen.

Trappen

Een trap is sfeerbepalend voor uw huis en interieur. Het soort hout en de afwerking zijn zeer bepalend voor de sfeer in uw woning. Timmerfabriek Harmsen kan uw trap in elk gewenst soort hout voor u vervaardigen. Een eikenhouten trap met klassieke afwerking, een moderne strakke afwerking of een vurenhoutentrap welke u van een frisse kleur verf voorziet, alles is bij ons bespreekbaar. Al onze trappen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn volledig maatwerk. Elke trap is uniek en wordt met veel liefde en vakmanschap gemaakt.

Kwaliteit en service
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden alle trappen vervaardigd van de beste kwaliteit hout. In onze eigen spuiterij voorzien wij (indien gewenst) uw houten maatwerk trap van minimaal twee lagen grondverf. Het afleveren op locatie behoort ook tot de mogelijkheden van Timmerfabriek Harmsen.

Lijstwerk en ander timmerwerk

Naast het vervaardigen van houten maatwerk kozijnen, ramen, trappen en deuren zijn er vele andere houten maatwerk producten die wij voor u kunnen vervaardigen. Denk aan renovatieprojecten waarbij het lijstwerk moet worden nagemaakt, een grote productie boeidelen, nieuwe windveren of een mooie inbouwkast voor het nieuwbouwproject. Wij kunnen u met veel van uw specialistische projecten helpen en van advies voorzien.

liefde voor hout

Hoe kunnen wij helpen?

HOUT100%-label

Ontdek wat HOUT100% voor jou kan betekenen.

Bedrijf zoeken

De beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Doe een melding van een probleem.