skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij HOUT100% & NBvT 

Over Veerman De Rijp B.V.

Vanuit onze passie voor hout, bieden wij slimme oplossingen voor al uw vraagstukken rondom gevelopeningen: kozijnen, ramen, deuren én specials. Voor het grote en kleine bouwbedrijf, de ZZP-er en de particulier. Wij zijn er voor de regio. Duurzaamheid, veiligheid en comfort staan voor ons altijd voorop.

“Met hout ben je oneindig creatief. Hout heeft iets mysterieus en als bouwmateriaal intrigeert het ons. Het is duurzaam, biedt veiligheid en comfort. En het mooiste; het voegt leven toe aan een gevel.”
René Veerman

Wij geloven dat je eerlijk committeren aan elkaar en het uiteindelijke doel, leidt tot wederzijds respect en gunning. We zijn er voor iedereen in de regio die een houten oplossing zoekt voor een gevelopening. Voor het bouwbedrijf, voor de woningbouwvereniging en voor de consument. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Vanuit de liefde voor ons vak en bedrijf, zijn wij als kennispartner altijd op zoek naar beter, nieuw of anders. Met daarbij uiteraard uw behoefte als uitgangspunt.

Samen bedenken en bespreken, maar elkaar vervolgens vrij kunnen laten om het gewoon waar te maken. Omdat wij als fijne groep collega’s elkaar helpen gewoon gaaf vinden. Zodat we u positief kunnen verrassen als het gaat om houten oplossingen voor uw gevelopening.

Toekomst

Respect, daar gaat het eigenlijk om. Niet alleen voor de dag van vandaag, maar juist ook voor die van morgen. Veerman de Rijp is als producent van houten oplossingen volop bezig met de toekomst en het investeren daarin. Van het stekje tot en met de boom en nog veel verder, want duurzaamheid is meer dan hout alleen.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Aangesloten bij HOUT100%

3 Sterren

Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Veerman De Rijp B.V.
De Volger 1
1483 GA De Rijp

T. 0299 671 710

E. info@veermanderijp.nl
W. veermanderijp.nl

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.