skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over van Tilburg-Kozijnen

Houten kozijnen, ramen en deuren zijn er in alle vormen, soorten en maten. Bij van Tilburg- Kozijnen maken ze ze allemaal. Eén voorwaarde: ze leveren alleen kwaliteit!

Van één kozijn voor de particulier tot complete series voor de woningbouw: ze gaan er graag mee aan de slag. Of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat. Bijzondere uitdagingen worden daarbij niet uit de weg gegaan. Denk hierbij aan schuifpuien of vouwwanden. Ga eens kijken naar een 4 seizoenen pui in de fabriek. Daar hebben ze diverse showmodellen van verschillende producten.

Van Tilburg – Kozijnen heeft kwaliteit en certificaten. Denk hierbij aan KOMO, en FSC. En het belangrijke PolitieKeurmerk veilig wonen, ook hierin kunnen zij U goed advies geven. Ga langs voor een bezoekje. In alle gevallen kunt U bovendien rekenen op een goed advies. Ze zitten niet voor niets al meer dan 43 jaar in het vak.

Voor bedrijven die service en kwaliteit waarderen!

Bent U aannemer, klusbedrijf, of ZZp”er? Ook dan kunnen ze U bij van Tilburg-Kozijnen gericht adviseren en produceren. De jarenlange relatie tussen bedrijven en van Tilburg-Kozijnen bewijst dat er een trouwe samenwerking tot stand gebracht wordt. Van het idee tot aan de opening zullen ze U bijstaan met raad en daad. Of het nu om de termen JIT (just in time) of Lean gaat. Bij van Tilburg-Kozijnen staat de flexibiliteit hoog in het vaandel waardoor deze bouwmanieren als vanzelfsprekend zijn.

Voor een uitgebreide offerte en een goed advies hebben ze deskundig personeel. Deze kunnen materialen bemonsteren en demonstreren. Certificaten als KOMO en FSC® zijn vanzelfsprekend en kunnen worden aangeleverd. De levering vind plaats door middel van eigen transport zodat U geen zorgen of tijd daar voor nodig heeft.

Voor Ramen, deuren en kozijn moet je bij van Tilburg zijn!

Het klink wel leuk, maar is vooral waarheid. Ze maken al 43 jaar kozijnen, ramen en deuren. Voorzien ze van glas, en geven ze een grondlaag verf, of lakken ze compleet af. Ze verzorgen een uitgebreide offerte zodat U goed weet wat U krijgt, en adviseren U bij vragen. Van een eenvoudig WC raampje tot een ingewikkelde wouwwand. Ze hebben veel ervaring en deskundigheid in huis en kunnen U veel materialen en voorbeelden laten zien. Ga langs voor een gesprek of maak een afspraak.

Door de jarenlange ervaring zijn ze o.a. gecertificeerd voor KOMO, FSC®. Bovendien zijn alle kozijnen voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Tevens kunt U bij ze terecht voor glas en glas in lood. En kunnen alle gewenste kleuren verf aanbrengen op Uw kozijnen, die uiteraard milieuvriendelijk is. Want ook aan duurzaamheid bij van Tilburg gedacht!

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

van Tilburg-Kozijnen
Putsmolentje 7
4641 SK Ossendrecht

T. 0164 672 085

E. hallo@vantilburg-kozijnen.nl
W. vantilburg-kozijnen.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.