skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij HOUT100% & NBvT 

Over Van den Oudenrijn

TimmerSelekt Van den Oudenrijn levert een breed pakket aan hoogwaardig timmerwerk, variërend van het plaatsen, leveren, beglazen en aflakken van kozijnen tot en met de productie en plaatsing van luxe trappen. Met onze kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten met SGT-garantie, KOMO- en zowel met FSC® certificaten als zonder deze keurmerken, bieden wij onze klanten de hoogste standaarden en zekerheden.

Kozijnen en hsb

Onze timmerfabriek levert en plaatst alle mogelijke kozijnen en HSB. Zo leveren wij zelfontwikkelde binnenkozijnen zonder glaslatten, top swing ramen, kozijnen met triple glas, kozijnen uitgevoerd in Accoya, kozijnen in draai-, draaikiep- uitvoering, alle typen deuren en innovatieve (ventilatie) onderdorpels. Uiteraard alles geleverd met uitgebreide garantie.

Zekerheden

Van den Oudenrijn levert en plaatst 90% van zijn werk volgens de concepten III /HOUT100% 3-sterren zekerheidslabel. Dit HOUT100% 3-sterrenlabel staat voor een zekerheidstermijn van 12 jaar volgens de bepalingen van het HOUT100%-zekerheidsreglement. Om de hoogwaardige kwaliteit te borgen kan steekproefsgewijs door een onafhankelijk expert op de bouwplaats een inspectie worden uitgevoerd in opdracht van HOUT100%. Hieruit volgt een rapportage met eventuele actiepunten voor aannemer of timmerfabriek.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Aangesloten bij HOUT100%

4 sterren

Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Van den Oudenrijn
Klipperaak 2
2411 ND Bodegraven

T. 0172 612 679
F. 0172 615 524

E. info@vandenoudenrijn.nl
W. vandenoudenrijn.nl

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.