skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij HOUT100% & NBvT 

Over Vako Kozijntechniek B.V.

VAKO Kozijntechniek b.v. is van oudsher een echt familiebedrijf met inmiddels de derde generatie Twellaar aan het roer. Wij zijn een timmerfabriek met een breed assortiment aan mogelijkheden, en leveren door heel Nederland.

Onze specialisatie is het maken van kozijnen, HSB elementen, ramen en deuren voor nieuwbouw, verbouw-, en renovatiewerk. Wij bieden u een totaaloplossing aan.

Om het beste resultaat te leveren beschikken wij over een modern machinepark en jarenlange ervaring. Wij zijn een sterke en betrouwbare partner.

Kozijnen

Vako Kozijntechniek bied u duurzame houten kozijnen. Al ruim 80 jaar zorgen wij ervoor dat het houten kozijn de blikvanger van uw pand of huis is. Wij produceren, monteren en beglazen in eigen beheer. Daardoor staan wij garant voor de hoogste kwaliteit van uw kozijn. Indien gewenst kunnen wij de kozijnen leveren als een compleet prefab product, waarmee wij de kwaliteit hoog houden en u de kosten laag.

Duurzaam

VAKO Kozijntechniek onderschrijft de visie op een goed milieu en een beheersbare bosbouw. De internationale organisatie FSC stimuleert bosbeheer met wereldwijde standaarden.

Wij maken kozijnen, ramen en deuren van hout en zijn er trots op dat wij naast het feit dat hout naar onze mening een prachtige toegevoegde waarde is voor woningen qua uitstraling, tevens in de gelegenheid zijn een bijdrage te kunnen leveren aan duurzame woningbouw.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Aangesloten bij HOUT100%

3 Sterren

Producten

Losse ramen

Losse buitendeuren

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Kozijnen incl. ramen

HSB-elementen

Levering

Levert niet aan particulieren

Vako Kozijntechniek B.V.
De Marne 111
8701 MC Bolsward

T. 0515 541 818

E. info@vako.nl
W. vako.nl

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.