skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Timmerfabriek Winters B.V.

Wij begrijpen wel waarom er nog zoveel houtwerk gebruikt wordt in de bouw en bij de inrichting van een pand. Hout heeft karakter. Elke plank ziet er anders uit, maar wat alle houtsoorten gemeen hebben is de warme uitstraling. Wilt u meer sfeer in uw pand? Kies dan voor hout op maat en timmerwerk van Timmerfabriek Winters. Wij helpen u graag verder met professioneel advies en uniek en op maat gemaakt hout- en timmerwerk. Bel ons vandaag nog voor persoonlijk advies.

Machinaal timmerwerk voor bedrijf en particulier

In de jaren ‘30 begon dit familiebedrijf met de kleinschalige productie van houtwerk. Tegenwoordig werken we vooral machinaal, Zo kunnen we u nog sneller en nauwkeuriger verrassen met ons timmerwerk van onder meer schitterende houten kozijnen, ramen, deuren en trappen. We zijn altijd een klein bedrijf gebleven, waardoor we nog steeds in staat zijn om echt maatwerk te leveren en flexibel op uw wensen te reageren. Heeft u een idee voor maatwerk hout in uw woning? We komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te inspireren met oplossingen van hout.

Vooral aannemers, maar ook particulieren weten hun weg te vinden naar onze timmerfabriek. We werken secuur en zijn in staat ook op korte termijn houtwerk op maat te leveren. Wilt u houten deuren, kozijnen, trappen of lijstwerk op maat laten maken, maar niet te lang wachten? Neem dan snel contact op met Timmerfabriek Winters uit Steenwijkerwold, Overijssel.

Natuurlijk, houtwerk van Timmerfabriek Winters in Steenwijkerwold

Houtproducten
Het houtwerk van Timmerfabriek Winters is divers. We maken kozijnen, eventueel met:

  • uitzetramen
  • draairamen
  • valramen
  • draai-valramen
  • taatsramen
  • vaste ramen
  • deuren

 

Welke houtproducten u ook bestelt, we garanderen een goede kwaliteit. Daarnaast bieden we een aantal extra services. Zo vervangen we eventueel bestaand oud hang- en sluitwerk met inbraakwerende materialen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Naast kozijnen, ramen en deuren, maken we ook schuif- en schuif-valpuien, vouwwanden en trappen. U heeft de vrijheid om zelf de stijl, kleur en maatvoering van uw houtproducten te bepalen, omdat alles op maat voor u geproduceerd wordt.

Wilt u uniek houtwerk op maat in huis? Maak dan een afspraak met de vakmensen van Timmerfabriek Winters in Overijssel.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert niet aan particulieren

Timmerfabriek Winters B.V.
Oldemarktseweg 79,
8341 SC Steenwijkerwold

T. 0521 588 217

E. tifawinters@planet.nl
W. https://www.tifawinters.nl//

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.