skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Timmerfabriek Schouten B.V.

Timmerfabriek Schouten is de specialist op het gebied van vervaardiging van ramen, deuren en kozijnen.
Het hyper moderne machinepark van Timmerfabriek Schouten stelt het team in staat om zeer snel, tegen concurrerende prijzen, kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren of andere hout gerelateerde producten te produceren.

Timmerfabriek Schouten is gespecialiseerd in de productie van hardhouten kozijnen, ramen en deuren. Wij leveren onze kozijnen aan particulieren en aannemers. Nieuwbouw, kleine en grote renovaties, restauraties en verbouwingen.

Wij staan voor kwaliteit, uitstekende service, flexibiliteit en een persoonlijke benadering.

Over ons

Timmerfabriek Schouten produceert houten kozijnen, ramen en deuren waar ambacht, ervaring en machinale technieken samenkomen en waar opdrachtgevers op kunnen rekenen. Dagelijks maken wij met veel passie producten als kozijnen, ramen en deuren. Waarbij we ons inzetten voor een correcte, tijdige levering van kwaliteitsproducten.

Fabriek

Als specialist op het gebied van afwijkende profilering kunnen wij voor iedere klant producten op maat leveren. Door deze specialisatie kunnen wij ons onderscheiden van concurrenten. Ook vervaardigen wij standaard profileringen, om iedereen van dienst te zijn. Hierbij worden de nieuwste technieken gebruikt waarin wij altijd blijven investeren. Hierdoor is het mogelijk om ramen, deuren en kozijnen op maat te ontwikkelen waarbij wij altijd de kwaliteit kunnen waarborgen.

Producten

Wij zijn sterk in het realiseren van ramen, deuren en kozijnen. Maar wij maken ook trappen, horeca- en winkelinrichtingen, prefab-dakkapellen en luifels. Elk project is een uitdaging die wij graag aangaan. Daarom hebben wij veel machines in onze fabriek waarmee deze opdrachten uitgevoerd worden. Wilt u een voorbeeldproject inzien? Op de projectpagina staan onze huidige en voltooide projecten.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert niet aan particulieren

Timmerfabriek Schouten B.V.
Zaadmarkt 10
1681 PD Zwaagdijk

T. 0228 566 040

E. offertes@tifaschouten.nl
W. tifaschouten.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.