skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Timmerfabriek Salland Lemelerveld B.V.

Timmerfabriek Salland Lemelerveld BV is een begrip in Overijssel en ver daarbuiten! Geen wonder, want wij hebben niet alleen een modern machinepark in huis, maar ook het ‘oude ambacht’. Je hebt namelijk allebei nodig om in alle gevallen het beste resultaat te leveren.

Uiteindelijk komt het voor de grote klussen aan op technische perfectie tegen een scherpe prijs. Dat kan alleen met de allernieuwste machines die worden bediend door gediplomeerde technici. Maar dat ene op maat gemaakte kozijn, raam, deur of schuifpui kan niet zomaar door een machine vervaardigd worden. Dat wordt pas écht mooi door het vakmanschap van onze timmerlieden.

Of wat dacht u van een machinaal perfect in elkaar gezet rond kozijn, waarop de authentieke details vervolgens prachtig worden aangebracht?
Uiteindelijk is het dus deze unieke combinatie van techniek en vakmanschap dat er voor zorgt dat voor Timmerfabriek Salland Lemelerveld BV niets te klein of te groot, te standaard of juist te bijzonder.

U heeft een nieuw kozijn of deur nodig? Dan denken wij graag met u mee!

Buiten/binnenkozijnen, een vak apart!

Timmerfabriek Salland Lemelerveld BV produceert verschillende soorten en maten kozijnen. Van een eenvoudig binnenkozijn tot een gehele gevelpui, Ook wanneer deze zijn samengesteld uit meerdere puien. De kozijnen kunnen worden voorzien van ramen, deuren, paneelvullingen en eventueel glas. Daarnaast monteren of leveren wij allerlei toebehoren zoals aluminium profielen, ventilatieroosters, panelen, rabatdelen, isolatiemateriaal, lood, folie, etc. Verder worden de kozijnen voorzien van het door u gewenste hang- en sluitwerk. De kozijnen worden behandeld met degelijke en milieuvriendelijke lakken. Wij kunnen de volgende kozijnsystemen in diverse uitvoeringen maken:

  • Binnenkozijn
  • Gevelpuikozijn
  • Renovatie kozijn
  • Erkerkozijnen
  • Hef-schuifpuikozijn
  • Garage kozijnen

Timmerfabriek Salland Lemelerveld BV voldoet aan de KOMO kwaliteitseisen, en levert maatwerk op het gebied van kozijnen volgens politie keurmerk. Ook ronde, getoogde, schuine kozijnen en specifieke details (zoals extra zwaar kozijnhout of speciale profielen) behoren tot de mogelijkheid.

Deuren

Onze deuren voldoen natuurlijk aan de KOMO kwaliteitseisen en het politiekeurmerk.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Timmerfabriek Salland Lemelerveld B.V.
Handelsweg 39
8152 BN Lemelerveld

T. 0572 382 680

E. info@timmerfabriek-salland.nl
W. timmerfabrieksalland.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.