fbpx
skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij HOUT100% & NBvT 

Over Timmerfabriek Mekenkamp

Timmerfabriek Mekenkamp B.V. te Raalte is gespecialiseerd in de fabricage van houten kozijnen, ramen, hef-schuifpuien en H.S.B. elementen waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Afhankelijk van uw wens kunnen wij onze producten ook uitleveren met een aflak verfsysteem en beglazing.
Voor grootschalige projecten zoals tientallen woningen, kantoren, scholen, maar ook voor kleinschalige werken bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren onze producten zowel aan renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Vele woningen en appartementen in geheel Nederland zijn in de loop der jaren door ons voorzien van machinaal timmerwerk. Bouwprojecten worden steeds complexer en kleinschaliger. Ook wordt door het steeds meer doorvoeren van de Lean filosofie meer eisen gesteld aan de logistiek op en rond de bouwplaats. Als Timmerfabriek Mekenkamp zijn wij er volledig op ingesteld om onze producten JIT op de bouwplaats aan te leveren. Door onze flexibele manier van werken kunnen wij de juiste kozijnmerken in de goede volgorde op uw bouwplaats aanleveren.

Het productieproces met geavanceerde machines stelt timmerfabriek Mekenkamp in staat om snel een hoogwaardig kozijn te fabriceren.
Dit geldt voor een grote productie, maar ook voor kleinere series. Een kozijn van “Mekenkamp” is dan ook altijd een kwalitatief hoogwaardig product op maat.

Ook voor kozijnen, die geleverd moeten worden met inbraakwerend gevel timmerwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij de productie in de fabriek zijn zorgvuldigheid, maatvoering en interne kwaliteitsbewaking de kenmerken. Hierdoor kunnen wij onze producten leveren volgens Komo, SKH en garantiefonds.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Aangesloten bij HOUT100%

2 Sterren

Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Timmerfabriek Mekenkamp
Voltstraat 1
8102 PM Raalte

T. 0572 362 211

E. info@mekenkamp.nl
W. mekenkamp.nl

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.