skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Timmerfabriek Kernhem B.V.

Computergestuurd

De computer is tegenwoordig een niet meer weg te denken onderdeel in de moderne timmerfabriek.
Niet alleen worden hiermee de benodigde tekeningen gemaakt, de computer is ook de basis van de werkvoorbereiding. De zaaglijsten, barcodestickers en machine-aansturingen worden automatisch aangemaakt vanuit de overzicht-tekeningen. Door elektronische aansturing van de beitelassen – via barcodes op de onderdelen – garanderen we een optimale maatvoering en passing.

Optimale productie

De insteltijden van de machines zijn zeer kort. Dit zorgt voor een enorme flexibiliteit en de grootte van de serie heeft dan ook weinig invloed op de productietijd. Kleine aantallen zijn voor ons dus ook interessant. Hiermee vullen we “de gaatjes” in de productie op en zo kan de opdrachtgever “dat extra kozijntje” toch op tijd krijgen. Naast machinaal werk neemt de vraag naar het maken van kant-en-klare onderdelen toe. Ook hiervoor is onze fabriek goed geoutilleerd. We vervaardigen bijvoorbeeld gevelelementen, dakkapellen en erkers. En natuurlijk wordt alles geproduceerd onder de meest optimale arbeidsomstandigheden. Hieraan is bij de bouw van de timmerfabriek uitgebreid aandacht besteed.

Kwaliteitsbewaking

De kwaliteit van de producten komt bij ons op de eerste plaats. Een interne kwaliteitsbewaking staat garant voor een continu inzicht in de kwaliteit op de werkvloer. De houten gevelelementen worden geleverd met een KOMO-productcertificaat.
Dit certificaat staat onder toezicht van de Stichting Keuringsinstituut Hout, de SKH, te Wageningen.

Daarnaast is het mogelijk om de inbraakwerendheid te verbeteren door de elementen te produceren volgens het politiekeurmerk.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Timmerfabriek Kernhem B.V.
Argonstraat 34
6718 WT Ede

T. 0318 463 079

E. mail@timmerfabriek-kernhem.nl
W. timmerfabriek-kernhem.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.