skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Timmerfabriek De Broekermolen B.V.

Eerlijk bouwen, volledig op maat
Timmerfabriek De Broekermolen b.v. is opgericht in 2010 en komt voort uit het Veluwse Aannemersbedrijf G.G. Aalten b.v. uit Putten. In dit dynamische bouwbedrijf, dat kwaliteit, vakmanschap en respect voor de klant hoog in het vaandel heeft staan, werden al sinds jaar en dag houten kozijnen, ramen en deuren gemaakt.

Toen de vraag naar deze producten bleef toenemen en ook steeds meer zakelijke opdrachtgevers zoals architecten en projectontwikkelaars zich aandienden, kon de oprichting van een nieuw bedrijf niet uitblijven. Zo ontstond Timmerfabriek De Broekermolen b.v.. Met vakbekwaam en ambachtelijk opgeleid personeel, een eigentijds machinepark en een eigen spuiterij.

Deze jonge onderneming – sinds 2011 KOMO gecertificeerd voor het leveren van houten gevelelementen – levert vakwerk zoals het hoort: van een eenvoudig raam, luik of kozijn tot een volledig in hout uitgevoerde trap, complexe erker, dakkapel of prefab constructie van de hoogste kwaliteit. Wij werken door heel Nederland. Welkom!

Kozijnen, ramen, deuren en luiken

Houten producten zijn weer helemaal van deze tijd, vanwege hun degelijkheid en fraaie uitstraling. Er zijn tal van mogelijkheden waarbij wij u graag adviseren, rekening houdend met uw keuzes en wensen. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, diktes, tochtprofielen, inkrozingen, en hang- en sluitwerk.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten
Levering

Timmerfabriek De Broekermolen B.V.
Broekermolenweg 4
3882 MG Putten

T. 0341 350 673

E. info@debroekermolen.nl
W. debroekermolen.nl//

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.