skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Merkx Kozijnen

Merkx Kozijnen is al sinds 1995 dé partner in hardhouten kozijnen, ramen en deuren. Benieuwd naar de ontwikkeling van ons bedrijf? Klik dan hieronder.

Hoogwaardige hardhouten kozijnen

Wij produceren hoogwaardige, hardhouten kozijnen voor de seriematige woningbouw, vrije sector en renovatiemarkt.

Alle soorten hardhouten kozijnen

Onze houten kozijnen worden door onze opdrachtgevers toegepast bij nieuwbouw, renovatie en verbouw, in zowel woningen als bedrijfspanden, inpandig of in buitengevels. Wij produceren en leveren alle soorten en maten houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Naast topkwaliteit traditionele hardhouten kozijnen heeft Merkx Kozijnen een sterke naam opgebouwd in specifieke kozijnen op maat met bijzondere detailleringen en profileringen.

Waarom houten kozijnen?

Met houten kozijnen wordt weer recht gedaan aan de oorspronkelijke architectuur van panden. Naast de authentieke uitstraling heeft hout als grote voordeel dat het te onderhouden en te herstellen is. Hout is in alle kleuren en kleurcombinaties te schilderen. Wij behandelen houten kozijnen in een geconditioneerde ruimte. De verf die wij aanbrengen is van een dusdanig hoog niveau dat de onderhoudstermijn langer is dan vaak in het verleden was. Mede hierdoor is hout een duurzamere keuze geworden.

Houtsoorten

De houtsoorten waar we het meest mee werken zijn meranti en mahonie. Daarnaast zijn mahonie, iroko en eiken ook regelmatig voorkomende houtsoorten. Wij leveren ook PEFC™ en FSC® gecertificeerd hout. Niet alleen ons hout, maar ook onze kozijnenfabriek is volledig gecertificeerd.

Ronde kozijnen

Wij produceren ronde, halfronde en ovale kozijnen in elke gewenste maat en uitvoering. Met binnen­ of buitenbeglazing en met diverse ramen en deuren. Deze kozijnen zijn altijd behandeld volgens minimaal concept 2.

Toogkozijnen

Toogkozijnen produceren we in diverse uitvoeringen voor bijvoorbeeld een dakkappel, dubbele deuren of stalramen. Met binnen­ of buitenbeglazing en met diverse ramen en deuren.

KOMO keurmerk

Wij zijn KOMO gecertificeerd, u vindt ons certificaat op onze website onder het kopje “Downloads

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Merkx Kozijnen
De Slof 38
5107 RJ Dongen

T. 0162 314 260

E. info@merkxkozijnen.nl
W. merkxkozijnen.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.