skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Houtindustrie Bouwman

Houtindustrie Bouwman is een moderne KOMO-gecertificeerde timmerfabriek in Eindhoven, die kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt.

Opgericht in 1937, mogen we met trots stellen dat Bouwman een onderneming is die de oude ambacht van de timmerfabriek combineert met moderne productietechnieken. Houtindustrie Bouwman is de betrouwbare partner in timmerwerk voor de bouwsector, particulieren en woningbouwverenigingen met een heldere werkwijze en duidelijke prijs-en leveringsafspraken.

Specialist in het vervaardigen van kozijnen, deuren en ramen. Door onze jarenlange ervaring hebben we vaak oplossingen die niet direct voor de hand liggen, maar die voor de voortgang van een werk wel essentieel zijn.

Daarnaast is Houtindustrie Bouwman FSC gecertificeerd. Dit FSC keurmerk is een beloning voor de duurzame werkwijze van de timmerfabriek en geeft aan dat Bouwman enkel duurzaam hout gebruikt voor zijn producten.

Kozijnen

Kozijnen zijn niet alleen functioneel maar bepalen ook voor een groot deel de uitstraling van een pand. Houtindustrie Bouwman besteedt daarom de grootste zorg aan de materiaalkeuze en afwerking van raam-en deurkozijnen.

Wij leveren losse kozijnen of ingebouwd in een HSB-element. Afgelakt en inclusief beglazing als u dat wenst en uiteraard voorzien van het KOMO kwaliteitskeurmerk.

Door het gebruik van moderne machines en het vakmanschap van onze ervaren medewerkers leveren wij producten van topkwaliteit voor particulieren, de bouwsector maar ook woningbouwverenigingen.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

Houtindustrie Bouwman
Lodewijkstraat 48
5652 AC Eindhoven

T. 040 257 2800

E. info@houtindustriebouwman.nl
W. houtindustriebouwman.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.