skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over HEBO Kozijnen B.V.

HEBO Kozijnen B.V. is een zeer flexibele partner in houten en kunststof kozijnen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren een hoogwaardig prefab product, dat compleet afgewerkt wordt geleverd. Alles onder één dak! Onze houten en kunststof kozijnen zijn voor iedere bouwwijze geschikt, of worden naar uw wensen aangepast. Van particulier tot projectbouwer: HEBO denkt graag met u mee!

Fabricage hout

Vakmanschap en moderne techniek: een krachtige combinatie
Bij HEBO gaat een volautomatisch productieproces samen met nauwkeurig handwerk. Door deze combinatie van vakmanschap en technologie produceren wij hoogwaardige houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Van ruw hout tot een kant-en-klaar kozijn; alles in eigen fabriek!

Wilt u onze producties komen bekijken? Dat kan, wij hebben geen geheimen. Wij werken volgens de Lean methode. Deze ‘slanke’ productiemethode is een lust voor het oog om te aanschouwen.

De machine…

Al onze houten producten worden met hypermoderne machines vervaardigd. Zelfs het spuitwerk gebeurd machinaal. Hierdoor werkt onze productielijn uiterst efficiënt en nauwkeurig. De doorlooptijden zijn kort, zodat we snel kunnen leveren.

De computergestuurde machines kunnen eenvoudig op ieder kozijntype worden aangepast. U bent dus niet aan standaardmaten gebonden. Daarnaast kan iedere gewenste vorm gemaakt worden. Getoogd, schuin of rond? Geen enkel probleem. Hoe uitdagend uw ontwerp ook is: wij realiseren het!

…En de mens

Natuurlijk komt hier ook mensenwerk aan te pas. Onze werknemers controleren de productieprocessen en bewaken zo de kwaliteit. Afwijkende kleuren worden met de hand gespoten, en ook het afmonteren van onze houten kozijnen wordt door onze vakmensen gedaan. Hun ervaring, kennis en liefde voor het vak maakt het plaatje compleet. Het échte vakmanschap laat zich nou eenmaal niet door een machine vervangen.

Al onze houten producten zijn voorzien van KOMO-keur, HEBO-garantie en het Politiekeurmerk. Daarnaast zijn wij in het bezit van het FSC®-certificaat.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

HEBO Kozijnen B.V.
Eeftinkstraat 4
7496 AG Hengevelde

T. 0547 335 555

E. info@hebo.nl
W. hebo.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.