skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over FD Houtbewerking B.V.

FD houtbewerking is gespecialiseerd in het machinaal produceren van duurzame houten kozijnen, ramen en deuren etc. welke compleet worden afgeleverd, maar ook losse componenten voor renovatie en restauratie van gebouwen is mogelijk.

Voorbeelden hiervan zijn: onderdorpels voor kozijnen en sierlijke gootlijsten en daklijsten. Wij doen dit voornamelijk voor de zakelijke markt, onze klanten zijn dan veelal aannemers- en klusbedrijven. Houten kozijnen zijn de meest duurzame kozijnen op de markt, mits het hout is verkregen met een terugplantgarantie (FSC of PEFC-keurmerk).

Al het hout dat wij gebruiken voldoet hieraan. Duurzaamheid is voor FD houtbewerking erg belangrijk. Daarom produceren wij, in tegenstelling tot veel andere bedrijven in onze branche, alleen maar houten kozijnen met een FSC- of PEFC-keurmerk.

Vanwege het lage duurzaamheidslabel zijn kunststof of aluminium kozijnen voor ons geen optie. Wij laten u graag zien hoe houten kozijnen, ramen en deuren uw project tot zijn recht brengen. Wij zijn het adres voor standaard, bijzondere en afwijkende maten. De producten worden gemaakt en gemonteerd door onze vakmensen.

Service, snelle levering en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Kozijnen

Het kozijn is dé basis voor alle producten die wij maken. Zonder het kozijn zouden de producten zoals draai-kiepramen, schuifpuien, vouwwanden en deuren nergens zijn. Bij nieuwbouw worden de kozijnen het eerste aangeleverd.

Pas als de ruwbouw klaar is, worden ramen en deuren en dergelijke geplaatst en geleverd. Bij bestaande bouw worden de kozijnen uiteraard met hun inhoud gezamelijk afgeleverd.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

FD Houtbewerking B.V.
Oosteinderweg 92
8072 PD Nunspeet

T. 0525 661 144

E. fdragt@houtbewerkingopmaat.nl
W. houtbewerkingopmaat.nl/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.