skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over De Brug Timmerfabriek Son B.V.

De Brug Timmerfabriek Son BV heeft de omvang en capaciteit om grote opdrachten voor de professionele bouw uit te voeren. Toch is De Brug nog altijd een familiebedrijf. Joop Kastelijn is de huidige eigenaar, zus Rianne is financieel directeur. Hun ouders startten de onderneming in 1980. “De Brug voelt als een familie”, zegt Joop. “We steunen elkaar door dik en dun, werken met een lach, genieten van elkaars vakmanschap en maken het samen waar!”

Wij houden van hout

Al onze producten maken we van duurzaam en ecologisch verantwoord hout. Een fantastische hernieuwbare grondstof met een prachtige kwaliteitsuitstraling. We werken onder andere met mahonie, meranti, merbau, iroko, oregon pine, afzelia doussie, frake, acoya, lariks en western red cedar. Al het hout wordt door ons met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd en gecontroleerd op onvolkomenheden en vochtgehalte. En natuurlijk is De Brug FSC- en PEFC-gecertificeerd.

Kozijnen

Wij produceren KOMO-gecertificeerde buiten- en binnenkozijnen in Concept 1-2-3 afgelakt, beglaasd en eventueel gemonteerd met 10 jaar garantie. In voorbereiding is Concept 4, waarmee ook het onderhoud van houten gevelelementen voor een bepaalde termijn kan worden vastgelegd.

Deuren

Naast onze eigen productie van hardhouten deuren bieden wij een ruim assortiment binnen- en buitendeuren van diverse gerenommeerde leveranciers zoals Kegro, Suselbeek, Albo, Van Vuuren, Reinaerdt en Austria. Deze fabrieksdeuren worden geleverd met 6 jaar GND/SGT-garantie en worden compleet afgemonteerd in de kozijnen meegeleverd naar de bouwplaats.

Wij kunnen de deuren ook in een later stadium op de bouwplaats monteren, als dat beter uitkomt. Tijdelijk wordt dan een ‘De Brug Wisseldeur’ geplaatst. Wij leveren ook kant-en-klaar combinaties van binnenkozijn met HPL-deur.

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden
Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert ook aan particulieren

De Brug Timmerfabriek Son B.V.
Ekkersrijt 2013 – 2015
5692 BB Son en Breugel

T. 0499 474 864

E. info@debrug.eu
W. debrug.eu/

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.