fbpx
skip to Main Content

Dit bedrijf is aangesloten bij NBvT

Over Timmerfabriek Homan B.V.

Timmerfabriek Homan heeft een breed assortiment, gespecialiseerd in kozijnen, ramen, deuren en trappen voor nieuwbouw en renovatie werk. Kwaliteit, duurzaamheid, service & persoonlijk contact zijn al sinds 1982 de drijfveren waarop wij continu groeien en innoveren.

Wij dragen een eigen klassieke lijn met o.a. kraal profiel, duivenjager en weldorpel. We leveren zowel middelgrote series als kleine aantal, dit alles onder KOMO garantie, wij gebruiken FSC & PEFC gecertificeerd hout en onze producten dragen het Politie Keurmerk.

Gesitueerd in het nijvere Twentse dorp Enter, gelegen op steenworp afstand van de A1, zijn wij perfect in staat om onze klanten wijdt en breed te bedienen.

Service door investering…

Onze klantenkring bestaat uit aannemingsbedrijven van klein tot groot, architecten, constructiebedrijven en de particuliere markt. Sinds de oprichting in 1982 heeft Timmerfabriek Homan een constante groei doorgemaakt. Deze groei is mede te danken aan het investeren in steeds nieuwere machines en technieken en het toepassen van verbeterde methodes om flexibeler, nauwkeuriger en sneller te produceren.

Hierom kunnen wij onze klanten beter en beter van dienst zijn, inspelen op uw wensen en onze service hoogwaardig houden. We gaan graag het gesprek aan, waarin u kan rekenen op eerlijk en betrouwbaar advies.

Onze normen en waarden

KOMO
KOMO is een collectief keurmerk dat in de Nederlandse bouw gebruikt wordt, wij mogen het keurmerk aanbrengen omdat wij voldoen aan de strikte kwaliteitseisen.

FSC
Forest Stewardship Council (FSC) is een initiatief van milieuorganisaties om verantwoord beheer van bossen te bevorderen, de FSC-standaard brengt sociale, milieu- & economische belangen in balans.

FEFC
Het Programme for Endorsement of Forest Certification Schemes (PEFC) of PEFC International is een onafhankelijke organisatie die het duurzaam beheren van bossen promoot. Dit biedt klanten en consumenten de mogelijkheid om producten te kiezen uit milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde en economisch levensvatbare bosbouw.

Politie Keurmerk Veilig Wonen
Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen.

Overige keurmerken

SKH
SHR
NBvT
VVNH

Onze zekerheden, producten & levering

Zekerheden

Niet aangesloten bij HOUT100%

Producten

HSB-elementen

Kozijnen incl. ramen

Kozijnen incl. ramen en/of buitendeuren

Losse ramen

Levering

Levert niet aan particulieren

Timmerfabriek Homan B.V.
Mettenkampsweg 6A
7468 AH Enter

T. 0547 381 893

E. info@timmerfabriekhoman.nl
W. timmerfabriekhoman.nl//

Wat kan HOUT100% voor u doen?

HOUT100% voor mij?

Wat kan HOUT100% voor mij betekenen?

Bedrijf zoeken

Hier vindt u de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland.

Probleem melden

Ik wil een probleem met mijn houten product melden.